anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

mai are cineva contract emis si inca nu s-au instalat serviciile?

buna ziua, 

mai are cineva contract emis si inca nu s-au instalat serviciile?

15 Răspunsuri 15

Trixen
#StarMember

Salutare,
Intre momentul semnarii contractului si instalarea serviciilor fixe este normal sa treaca o perioada. Uneori 1-2 zile, alteori 4-5 zile.
Cand ai semnat contractul? Ai fost contactat in vederea programarii echipei tehnice?

Vio73
#StarMember

Salutare!

După ce ai semnat contractul, ar trebui să fii contactat pentru a se stabili data  și intervalul in care dorești instalarea serviciilor, iar în funcție și de disponibilitatea instalatorilor, vei primi SMS cu toate datele legate de data și ora instalării , numele și numărul de telefon al instalatorului.

Dacă nu ai primit niciun telefon sau SMS, poți să te iei legătura cu cei care ți-au făcut contractul și să vezi ce se întâmplă.

Sper să rezolvi!

Contractul e emis din 16 Noiembrie.

Am sunat de 6 ori în perioada asta și nici un angajat nu are un răspuns.

Agentul din magazin nu are nici el un răspuns.

Nu știu unde sa apelez

Sesizare scrisă atunci, nu mai aștepta. O poți face de aici , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj. Trebuia s-o faci de la început, dacă ai văzut că nu au făcut ceea ce trebuie!

Succes!

Am făcut trimis mesaj.

Mai aștept puțin 

Ai făcut acum sau mai înainte?

Azi dimineață am trimis.

Așteaptă răspunsul, care sper să vină cât mai repede posibil și să se rezolve totul.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@budeleceanraluc, s-a rezolvat situația?

Din pacate nu am primit nimic

Cred ca voi apela la Anpc. 

Îmi pare rău că nu s-a rezolvat. Ai primit un termen de soluționare?

Nu. Asta nu înțeleg, de ce nu știe nimeni nimic? 

Ba chiar azi m-a sunat cineva sa îmi facă o oferta. Cum e posibil când eu am deja contract semnat.

Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți oferi codul de abonat în mesaj privat.