la 03-06-2026 12:02 PM
Buna ziua. Din data de 19.05.2025 cablurile de internet si televiziune din zona in care locuiesc au fost taiate de reprezentantii Primariei Timisoara pe motiv ca Orange a primit numeroase somatii pe parcursul ultimilor 3 ani sa introduca cablurile in subteran . In data de 20.05.2026 am facut prima sesizare la Orange, urmate de sesizari in data de 01.06. 2026 respectiv 02.06. 2026 atat telefonic cat si in aplicatie. Raspunsul primit este ca sesizarea se afla in lucru. De 14 zile nu am internet si tv avand facturi platite la termen. Ce ma sfatuiti sa fac?
la 03-06-2026 12:20 PM
Salut, @cyphre! Îmi pare rău pentru situația neplăcută pe care ne-ai descris-o. Îți înțeleg perfect nemulțumirea și te asigur că situațiile de acest tip se tratează mereu cu prioritate.
Dacă ai deja o sesizare în lucru, recomandarea noastră este să aștepți răspunsul colegilor - cu siguranță fac toate eforturile să rezolve problema cât mai repede și să restabilească serviciile.
Mulțumim pentru înțelegere.
la 03-06-2026 12:21 PM
Salutare!
Dacă acoperirea 4G/5G este bună în zona ta, poți folosi un router cu cartelă SIM pentru acces la internet. De asemenea, poți utiliza funcția hotspot a unui telefon mobil pentru a distribui conexiunea la internet.
În ceea ce privește serviciile TV, dacă televizoarele sunt Smart TV și sunt compatibile cu aplicația Orange TV Go, poți urmări canalele TV prin intermediul acestei aplicații.
Este foarte bine că ai înregistrat o sesizare și ai primit un număr de înregistrare. După remedierea problemei, poți solicita o compensare pentru perioada în care nu ai beneficiat de serviciile contractate.
la 03-06-2026 12:34 PM
Buna Mihai, multumesc ptr sfat. Am cumparat un router mercusys MB230 4g si il folosesc. Problema este semnalul deaorece locuiesc la casa am si 4 camere de supraveghere, tv-uri, pc , folosesc netflix plus alte aplicatii si nu acopera intreaga suprafata a casei. Sa cumpar mai multe nu prea imi convine deoarece am un contract de furnizare servicii
la 03-06-2026 12:37 PM
Daca semnalul e bun, te poti folosi de hotspotul mobil in acele zone mai slab acoperite.
Sper sa se rezolve cat mai repede, acestea fiind solutii temporare de backup.
la 03-06-2026 12:42 PM
Plus ca am achizitionat un abonament yoxo ptr sim router. Cheltuieli in plus pe care le platesc . Doream sa stiu daca sa fac sesizari Anpc si Ancom , sa cer reziliere si sa ma mut la Digi? Ce parere aveti?
03-06-2026 12:48 PM - editat 03-06-2026 12:49 PM
Dacă ați fi utilizat codul promoțional Superyoxo, ați fi beneficiat de prima lună gratuită.
În ceea ce privește schimbarea furnizorului, nu mă pot pronunța în locul dumneavoastră. Doar dumneavoastră cunoașteți calitatea serviciilor disponibile în zona în care locuiți. Personal, mi-am respectat întotdeauna contractele până la final, iar atunci când nu am fost mulțumit de serviciile primite, am ales un alt furnizor după ce m-am informat temeinic și am analizat ofertele disponibile.
la 03-06-2026 12:59 PM
Nu, am platit abonamentul la Yoxo ,nu aveam reducere probabil ptr ca detin inca 2 abonamente folosite de copii. Eu respect contractul , contractul nu este respectat de Orange. Eu platesc si Orange nu furnizeaza. Am nevoie de internet deoarece il folosesc si ptr serviciu . O zi buna va doresc.
la 03-06-2026 12:24 PM
Salutare!
Îmi pare rău să aud că te confrunți cu această situație. După 14 zile fără internet și televiziune este normal să fii nemulțumit, mai ales că serviciile sunt plătite la zi.
Din păcate, dacă problema este cauzată de infrastructura afectată și există deja o sesizare deschisă, nu prea există o soluție prin care să grăbești personal intervenția. Totuși, îți recomand să continui să urmărești sesizarea și să ceri periodic actualizări privind termenul estimat de remediere.
Până la rezolvarea problemei, dacă ai posibilitatea, poți folosi hotspot-ul de pe telefon pentru acces la internet, iar pentru televiziune poți utiliza aplicația Orange TV Go pe Smart TV, telefon, tabletă sau laptop. Nu este soluția ideală, dar te poate ajuta temporar.
După remedierea serviciilor, poți solicita și o analiză privind acordarea unei compensații sau recalcularea perioadei în care serviciile nu au fost funcționale.
Îți doresc să se rezolve cât mai repede și să revii în curând la utilizarea normală a serviciilor. O zi frumoasă! 😊
la 03-06-2026 05:14 PM
Salutare!
Un smartphone cu un SIM prepay în el cu internet nelimitat pe post de modem sau un router 4g pot fi soluția pe termen scurt și ceri să ți se facă și compensații financiare pe timpul nefuncționării serviciilor.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor