anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

introducere servicii-fixe

Nemet-Deak
Vizitator

Buna, poate sa-mi explice cineva cum adaug la contul orange serviciul fix de internet + tv? Mentionez ca acest serviciu am accesat de curand si nu sunt utlizator de nr telefon orange.

Multumesc.

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

Nemet Deak, bun venit in Comunitate!!!

In mod normal, ar trebui să îți apară noile abonamente în contul tău My Orange. Poți adăuga noile servicii din "Setări cont" - "Administrare numere" - "Adaugă numar/serviciu" . Va fi necesar să introduci codul de abonat al abonamentului TV/internet fix.Ti se va cere si parola de cont, care inițial e alcatuita din ultimele 6 cifre ale CNP-ului. După introducerea parolei, vei primi mesajul că serviciul a fost adăugat cu succes.

DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-administrez-contul-online-111

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai aici un video care te-ar putea ajuta să îți adaugi servicii mobile și fixe.

Dacă nu ai aplicația My Orange, o faci din varianta web fiind logat în cont astfel:

Poți adăuga noile servicii din "Setări cont"/ "Adaugă abonament TV sau Internet fix". Va fi necesar să introduci codul de abonat al abonamentului TV/internet fix. Ți se va cere parola care este formată din ultimele 6 cifre ale CNP, după care vei primi mesaj de confirmare că serviciul a fost adăugat.

Încearcă totuși să instalezi aplicația, este mult mai simplu, chiar dacă nu ai servicii mobile de la Orange.

Succes!