anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare fibra optica TV net

romeo_amarandei
Junior entuziast

Am avut o programare astăzi pentru instalare fibra optica TV net  între orele 12..14. În jurul orei 12 a venit numitul iulian Ionuț gotiu și început sa facă verificări  a umbla bezmetic vreo 10 minute după care sa reîntors și a început sa. Mi spună ca pina la caseta sint 22 de stilpi și nu se poate fiind distanta foarte mare. Am încercat sa. I explic ca sint 5 stilpi de la caseta pina la mine dar degeaba ca a început sa spuna ca nu poate întra prin curtea oamenilor ca îl baga în pușcărie. Cu toate ca stilpi sint lingă gardul meu la jumătate de metru și nu avea ce cauta la vecini în curte. După ce a plecat de la mine ma suna sa. mi spună ca a vb cu colegii de la București și săptămâna viitoare vine sa instaleze o caseta la mine în curte. Ca sa treacă cu cablul pe lingă curtea vecinului care nu avea legătură cu instalarea fibrei optice se temea ca face pușcărie dar dacă vine sa instaleze cum spunea o caseta la mine în curte are același traseu. Atunci nu mai face pușcărie. Plu ca pe respectiva rețea este rețeaua de la digi o firma din Botoșani care este tot prin fibra dar acele firme nu fac pușcărie de IT acest personaj Orange. Probabil ca ar trebui concediat  cit mai repede. Face compania Orange de rusine

0 Răspunsuri 0