anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibra optica

Ioana43
Vizitator

Buna tuturor,

Am primit prin posta notificarea referitoare la trecerea pe fibra optica si propunerea aferenta de 50% reducere pe 24 luni. Sun in data de 3 Mai la call center sa aflu mai multe detalii dar nimeresc la tehnic unde mi se spune ca nu se poate instala fibra optica la locatie dar pot opta pentru internet pe cartela si antena parabolica. Mai incerc si luni 4 Mai sa sun de 2 ori, discut cu cineva de la comercial unde mi se spune ca s-ar putea instala fibra optica dar pot trece 30,60,90 de zile pana la functionare. Mentionez ca intre cele 2 apeluri, cativa tehnici au montat fibra optica pe scara(din spusele dumnealor). Miercuri, 6 Mai, sun din nou si primesc acelasi raspuns: nu stim cand va functiona. Astazi, 7 Mai, 2 tehnici au stat de la 12 la 16 sa monteze din nou fibra si surpriza; au taiat tehnologia veche. In notificarea primita se menționează faptul ca montarea se va efectua incepand cu 11 Mai si decontectarea serviciilor incepand cu 5 Iunie. Da, intre timp am cautat un alt furnizor de internet si TV dar nu am reziliat contractul Orange. Acum ce facem? Stam fara servicii pentru ca cineva a taiat niste fire mai devreme decat era cazul?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Destul de neplăcută situația și nu cred că trebuia să fie întrerupt un serviciu, dacă nu au alternativă.

Probabil că zilele următoare se va rezolva, dar nimeni nu știe.

Dacă ai servicii de la alt furnizor, ar trebui să renunți la ei, ca să nu te trezești cu 2 contracte și să ai de plată de 2 ori.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Multumesc pentru raspuns. Ultimul tehnic care a venit in aceasta seara a spus ca nu stie cand se poate rezolva deci nu vad un termen prea apropiat de solutionare. Servicii nu am momentan nici de la celalalt furnizor, abia am facut contractul si nu au venit inca la instalare. Practic am 2 contracte si niciunul nu ofera servicii 😂

Da, sper să reușești cumva cât mai repede!

Îmi pare rău pentru situația neplăcută!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

Ioana, ne poți oferi, te rog, codul de abonat? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).