la 10-04-2025 11:57 AM
buna ziua,
oare corespunde cu situatia din teren ceea ce se verifica aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ ?
la 10-04-2025 01:05 PM
Salut, Corina! Bun venit în Comunitate!
Da, pagina de verificare a acoperirii de pe site-ul Orange oferă informații generale despre disponibilitatea rețelei în diferite zone.
Ai o situație anume pe care vrei s-o împărtășești cu noi?
la 10-04-2025 02:52 PM
multumesc pentru raspuns.
Incerc sa sumarizez: Rudele mele din provincie au abonament de servicii fixe (internet) + TV prin satelit. Luni au primit un SMS in care era mentionat ca "in maximum 5 zile lucratoare pachetul de servicii fixe prin tehnologia de cupru instalat la adresa ta se va desfiinta. Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi la nr 300 sau 0374300300". Matusa mea a sunat si i s-a spus ca i se vor trimite dispozitive pentru a face transferul la fibra optica. Ieri a primit o cartela si un modem dar nu reuseste sa le instaleze.
Defapt pe site vad ca in comuna nici nu exista fibra optica (sincer nici nu ma asteptam sa fie desi i s-a spus ca va avea net prin fibra optica) dar problema este ca nu prea reuseste nimeni sa ii dea de cap cu instalarea. I s-a spus ca dispozitivul se instaleaza usor si nu pot trimite o echipa pentru ca nu au echipe pentru instalare si ca se instaleaza doar de catre utilizator. La numarul mentionat nu mai reuseste sa ia legatura cu un operator.
Daca nu e "prin fir" eu nu prea am incredere in semnal iar ei au nevoie de internet pentru convorbiri pe Whatsapp cu fiul care e plecat din tara. Ar putea sau nu sa aiba un net stabil (asa cum era inainte) sau mai bine sa le returneze? Nu prea mi se pare corect sa obligi persoanele din provincie la acest DIY.
la 10-04-2025 03:32 PM
Mda, incurcata treaba. Depinde de semnalul GSM din zona, pt Whatsapp se poate folosi si routerul 4G, daca semnalul e bun. Trebuie doar sa fie instalat si vazut daca semnalul e suficient pt nevoile matusii. Pana nu e pus in functiune routerul, nu putem sa stim daca e inutil sau nu.
la 10-04-2025 04:12 PM
da. am mai citit ca acest tip de internet are inclus un nr de giga si nu este nelimitat? Ca idee i s-a spus ca pretul este de 25 lei si ar include si abonamentul TV in acest pret.
la 10-04-2025 04:30 PM
Trebuie vazut ce se stipuleaza in contract.
11-04-2025 05:52 AM - editat 11-04-2025 06:33 AM
Salutare!
Posibil să fie modem de internet 4g, dacă l-a primit. Probabil vreun Tenda sau ceva de genul, cu sim 4g. Spun pentru că s-au primit și la mine la serviciu pentru că s-a desființat fosta rețea de cupru a Telekom. Deci e cam clar că nu este fibră optică.
Trebuie scos pin-ul de la sim înainte de toate, adică sim-ul din router trebuie introdus într-un telefon și se scoate codul pin.
Ai aici un topic în care ai explicat cum se scoate codul pin al cartelei sim. După aceea, ar trebui să funcționeze, adică după ce o reintroduci în router.
Sper să reușești!
Baftă!
la 10-04-2025 01:08 PM
Corina, bun venit in Comunitate!!!
Da, trebuie sa corespunda. In cazul meu, a dat un rezultat corect.
Daca ai dileme, poti alege, dupa ce ai verificat adresa, varianta "Vreau sa fiu sunat" si vei fi contactata de un consultant Orange care iti va oferi mai multe detalii.
la 10-04-2025 02:59 PM
multumesc, cu consultantii cam trista situatia. E aproape sigur ca acolo nu este fibra optica dar totusi i s-a trimis ceva doar ca sa nu piarda un client.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor