anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflu daca fibra a ajuns in localitatea mea ?

Ionut77
Începător

Cum aflu daca fibra a ajuns in localitatea mea fara sa fiu sunat? Cum gasesc aceasta informatie pe site ,desi am introdus locatia raspunsul este sa le las numarul sa ma sune,nu ar fi mai firesc sa gasesc informatia acolo daca tot exista aceasta rubrica in site ''Verifica Acoperire '' ,in comuna invecinata exista deja fibra de 2-3 ani .Multumesc.

Untitled.png

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Metoda pe care ai folosit-o este cea corectă pentru a verifica dacă serviciile prin fibră sunt disponibile la adresa ta.

https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ 

De regulă, dacă platforma îți solicită numărul de telefon pentru a fi contactat, înseamnă că serviciile prin fibră nu sunt disponibile la adresa respectivă. În acest caz, vei fi contactat telefonic pentru a ți se prezenta o alternativă la serviciile prin fibră. Poți lăsa numărul și vei afla ce oferte sunt disponibile in zona respectiva.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pe site, cum ai făcut deja sau poți să îi întrebi prin Chat Djingo la numărul de WhatsApp: 0744444300.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Fara a fi sunat, ce ai atasat este singura varianta. Totusi, recomandarea ar fi sa mai verifici si alte adrese (eu mai verific la anumite intervale 3 adrese: a mea, a surorii si a soacrei plus inca una la care stiu sigur ca este fibra pentru a verifica daca (si pe unde) se afla fibra trasa. La o parte din ele primesc acelasi mesaj ca tine, la altele ce servicii se pot pune).

Ma gandesc ca, pe masura ce se dezvolta, se poate ca informatiile sa fie temporar imprecise pana se actualizeaza corect.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.