anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E timpul sa fac o reclamație???

MaiaB
Junior entuziast

Bună ziua, 

După ce nu am avut semnal TV SAPTE Zile, după n sesizări, în a OPTA, 3 echipe plus un nou contract, pe care nu îl doream dar, ce sa fac, l-am acceptat în data de 23 01.2025. Și, ce sa vedeți?? Are voce nelimitat care NU funcționează!!

Iar acum NU MAI AM INTERNET DELOC!!!

CE sa fac??? 

1 Soluţie acceptată‚

php_gpt
Junior entuziast

In aprilie fac un an la Gigi. In cei peste 5 ani de fibra Orange (in Bucuresti), am avut o singura problema tehnica care s-a rezolvat in aceeasi zi. Am plecat pana ca in ultimul timp pica fibra in tot cartierul cate 4-5 zile si nimeni nu stia nimic (cica), plus ca aveau ping mare pe dns-uri (2024).

Mentionez ca pana sa cumpere Telekom Fix am discutat cu personal prietenos si calificat, jos palaria. Daca ma cauta cineva dupa adresa de e-mail de pe cont, vor gasi cand am fost injurat de **beep** de unu' de la ofertare.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MaiaB
Junior entuziast

VOCE NELIMITAT!!!!! 3Euro

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Contactează serviciul clienți si fa o sesizare, in urma răspunsului poți stabili ce măsuri vei lua mai departe.

Numai aceștia sunt în măsură să-ți spună de ce nu îți funcționează serviciile.

În legătură cu noul contract, daca nu îl dorești verifica daca poți renunța la el (perioada de 14 zile in care poți renunța pentru contractele realizate la distanta).

Te așteptăm cu vesti bune!

MaiaB
Junior entuziast

La Orange minunea NU tine 3 zile!!!

Atât am avut TV!!!! 😡

Acum NU MAI AM NIMIC!!!

Iar tehnicul tb sa vina ACUM O ORA...

Cum sa nu te enervezi??? Au trecut 12 zile de când am probleme!!!

Multumesc frumos pentru răspuns. 

MaiaB
Junior entuziast

Am vb acum și.... dintr o eroare de sistem, programarea NU  a fost înregistrata!!! 😡

Cum sa fii calm???? Numai 12 zile de nervi!!!

php_gpt
Junior entuziast

In aprilie fac un an la Gigi. In cei peste 5 ani de fibra Orange (in Bucuresti), am avut o singura problema tehnica care s-a rezolvat in aceeasi zi. Am plecat pana ca in ultimul timp pica fibra in tot cartierul cate 4-5 zile si nimeni nu stia nimic (cica), plus ca aveau ping mare pe dns-uri (2024).

Mentionez ca pana sa cumpere Telekom Fix am discutat cu personal prietenos si calificat, jos palaria. Daca ma cauta cineva dupa adresa de e-mail de pe cont, vor gasi cand am fost injurat de **beep** de unu' de la ofertare.

MaiaB
Junior entuziast

Cunoaștem. Când a picat TV, avem grup pe bloc, și, nimeni nu avea probleme. Doar eu.😁

Însă, când a venit prima data tehnicul, nu a apucat sa ajungă la mine, stau la etj 8....

Totuși, atâtea probleme că acum nu am avut, sper sa termin mâine cu bine.🙏

Altfel zău că dau in parte de nervi.