anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Space Force - armata viitorului

TheSpecialist
Maestru

În timp ce unii își fac griji ca nu e tocmai comod sa îți ceara buletinul ca să cumperi o cartela PrePay, iata ca pe cealaltă parte a globului niște flăcăi au găsit o modalitate mult mai eleganta, rapida și foarte eficienta de a ține grădinița ordonata și toți copii cuminți în băncile lor.

http://www.justitiarul.ro/intr-o-liniste-suspecta-pe-20-decembrie-2019-omenirea-a-pasit-in-era-razboiului-spatial/#.Xgo9fiKJljc.facebook

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Ei încearcă de mult timp să aibă acces peste tot, interesul fiind resurse/rezerve minerale ale unei țării, sub egida păcii.

TheSpecialist
Maestru
Și marea șmecherie e ca au ditamai terenul de joaca, pt ca spațiul extra atmosferic încă nu este reglementat despre cum și de cine sa poate fi folosit, mai mult decât asta SUA vor fi dintre cei care la un moment dat vor ratifica probabil acest lucru. Oricum sunt printre puținele state care au momentan posibilitatea de a accesa un "club" atât de exclusivist.

Miha_Z
#StarMember
E de speriat aceasta noua strategie a lui Trump. Ar face orice ca sa fie lider mondial si toata lumea sa depinda de el. Pacat ca pentru realizarea acestor interese vor exista ca de obicei si victime colaterale.

Anonim
Neaplicabil
Trump face niște "chestii" inimaginabile. În toate domeniile se "pricepe". :))

TheSpecialist
Maestru
Deși, clar nu a fost alegerea cea mai buna a Americii, încă sta bine în sondaje, cu toate tâmpeniile pe care le face.