anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se ocupă orange de sponsorizări mai mici?

Alexandru211
Junior

Se  ocupă orange de sponsorizări mai mici precum un eveniment realizat de Consiliu Județean al Elevilor? 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

De ce întrebi, ai văzut ceva? Sau te referi pentru viitor?

Păi eu fac parte din Consiliu Județean și mai avem nevoie de câteva sponsorizări de aceea încerc să caut cat mai multe variante 

Aici este o comunitate a clienților Orange , în general. Poți să te adresezi din secțiunea contact cu o întrebare:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

@Alexandru211 cred că cel mai bine ar fi să încerci local. Găsește o strategie prin care să atragi fonduri încât cine donează să știe că o face gratuit, dar într-un scop nobil. În cazul de față educativ. Mult succes și să ne spui ce ai făcut. 

Anonim
Neaplicabil

Offtopic - Apreciez oamenii care se implică, însă nu apreciez atunci când tot acei oameni postează doar de dragul de a posta. @Vio73 Stai cu telefonul în mână și abia aștepți să mai posteze cineva ceva ca să răspunzi? Gisus..

Mister! Un pic de frana, te rog! Intrebarea este un pic generica si, prin intrebari suplimentare, pot veni mai multe raspunsuri ajutatoare.

Colegul de comunitate poate primi finantare atat prin Fundatie, cat si prin Orange (ca SC), dar fiecare are propriile metode de sponsorizare.

Și mereu da aceleași răspunsuri copy/Paste gen ori sa apeleze 300 ori sa trimită email. Uneori nu rezolvi nimic nici măcar cu serviciul clienți din cauza ca unii angajații sub foarte slabi și răspund pe lângă 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Orange, prin Fundatia Orange, ofera anumite sponsorizari pentru proiecte diverse. Ca in orice pagina Orange, in josul paginii Fundatiei ai zona de "Contact" unde poti incepe dialogul privind finantarea (in masura in care se incadreaza in plaja lor de actiune).