anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eveniment Samsung Galaxy 17 ianuarie 2024, ora 20:00

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Astăzi, începând cu ora 20, va avea loc un nou eveniment de lansare marca Samsung pentru noile produse Galaxy.

O să-l putem urmări împreună aici: https://www.youtube.com/watch?v=J7x0E0hLaJ8.

Vă așteptăm cu opinii în rubrica de comentarii.

Galaxy AI is coming!

DanielaH_0-1705494566281.png

 

11 Răspunsuri 11

RafaHelper
#StarMember

După cum a zis cineva: "Foarte misto noile iPhone de la Samsung!" 😂

În fine, au pus și ei baterie și procesor bun pe un telefon. Dar prețul e bun pentru Samsung!

Alex_ORO
Angajat Orange

Procesoare bune, oriunde in lume inafara de Coreea de Sud si Europa, ca noi avem Exynos, nu SD pe ele (S24 si S24+, Ultra are SD). Pacat, anul trecut am avut SD pe toate variantele. Inafara de AI, nimic ce ma poate impresiona. Mai mult m-a pus pe ganduri teaserul pe care l-au aratat legat de "Samsung Ring" decat toata prezentarea noilor telefoane.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Anonim
Neaplicabil

Dorel1954_0-1705585232957.png

Viitorul arata bine.

Un telefon impresionant.

Pololică
#StarMember

Au râs când Apple l-au scos de pe telefoane pe Jack. Acum ii urmează linia de design (parcă tot ei blamau Apple că nu aduc nimic nou).

Oare când vor mai face evenimente care să facă cinste prețului cerut la gama S? 

vladut12am
Cunoscător certificat

Brandul Samsung este recunoscut pentru prețurile piperate pe care le oferă pentru telefoanele comercializate.

Nu mi-aș lua niciodată un telefon de la acesta, fie că se află în segmentul de entry-level, fie în cel de mid-range, fie în cel de flagship. O să mă feresc de acest brand.

În ceea ce privește raportul calitate-preț, din punctul meu de vedere, branduri mai avantajoase sunt: Xiaomi, Honor și Motorola.

Pe Samsung, eu l-aș vedea pe #2, după Apple la categoria de branduri cu prețuri exagerat de mari pentru lipsa unor facilități esențiale cum ar fi încărcătorul și husa de protecție, care ar trebui să se regăsească amândouă în cutia oricărui telefon.

Samsung a tras copie la indigo, de fiecare dată aplicând ceea ce a făcut Apple: renunțarea la populara mufă jack, breton, renunțarea la încărcătorul din cutia telefonului etc.

Anonim
Neaplicabil

Interesante funcțiile AI, cel puțin pe hârtie.

Din ce am citit am înțeles că aceste funcții vor fi gratuite până la finele 2026, apoi probabil că se va percepe o taxă (destul de piperată).

După ce proprietarii se vor obișnui, este posibil să plătească pentru a continua folosirea funcțiilor AI (dacă și-au permis să cumpere aceste device-uri deloc ieftine cu siguranță vor plăti și pentru funcțiile AI). Cel puțin teoretic.

Sunt curios ce functii vor mai fi platite cu "abonament" la telefoanele de peste 1.000E. Nu vorbim de telefoane sub 500E unde, sa zicem, este zona de venituri, ci telefoane a caror posesori platesc un ban sa stea in fata si vor functii. E ca si cum as lua un Mercedes full option (la propriu, cu de toate), dar ar trebui sa platesc un abonament pentru incalzirea in scaune sau acces la Apple CarPlay/Android Auto.

Diferenta e ca masina platita nu "include" in pret respectivele "extraoptiuni". Ai varianta sa platesti 95.000E fara incalzire in scaune si HUD, 97.000E pentru incalzire in scaune si HUD sau 95.000 (fara) si sa platesti ulterior diferenta de 2.000 (sau "abonament" pe un anumit timp) daca chiar ai nevoie (evident, in tarile in care este disponibil acest sevriciu prin abonament).

In cazul de fata, platesti 1.000E (sau mai mult) si extra servicii cu abonament (cel putin asta inteleg momentan, nu ca poti avea One Time Payment si facilitatea "pe viata").

Anonim
Neaplicabil

Oricum dacă ești "bogău" nu te mai interesează "amănuntele" astea. 😁😁