la 01-02-2026 09:29 PM
Hello. Dragi membri, am prins o reclamă veche în seara asta, și am reușit să fac o poza, poate va răscoli ceva amintiri...
Dacă aveți imagini mai vechi, informații mai vechi, poate chiar detalii despre primele oferte, chiar prețuri pe care le-ați primit, nu ar fi rău să fie postate 😄
Așadar, oferta Alo cu 60 de unități și un telefon Alcatel... Ofertă veche de când lumea
la 19-05-2026 01:46 PM
Desi de-a lungul timpului am cautat informatii despre CERF, nu am dat de informatia asta. Adevarul e ca nici nu am cautat in mod special sa vad cand s-a efectuat primul apel sau s-a dat primul SMS in Romania, iar cautarile mele s-au limitat mai mult la locatiile unde s-a organizat Targul.
la 19-05-2026 08:18 PM
CERF 97 a fost una dintre edițiile timpurii ale celui mai important târg IT&C din România anilor ’90 — Computer Electronics Romanian Fair. Evenimentul era organizat anual la București și devenise punctul central pentru industria locală de calculatoare, electronice și telecomunicații în perioada de după 1989.
La ediția din 1997:
participau companii românești și internaționale din domeniul PC-urilor, componentelor hardware, software-ului, internetului și comunicațiilor;
se prezentau noutăți tehnologice care, la vremea aceea, erau foarte noi pentru publicul român: procesoare Pentium, plăci video 3D, conexiuni la internet, telefoane mobile GSM, imprimante moderne etc.;
multe firme făceau demonstrații live și vindeau produse direct la stand;
pentru mulți români, CERF era primul contact cu internetul și multimedia.
În anii ’90 și începutul anilor 2000, CERF avea pentru România un rol asemănător cu marile expoziții tehnologice occidentale precum CeBIT sau COMDEX, dar la scară regională.
Text dat de Chatgpt.
aici detalii la pagina 10!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor