la 01-02-2026 09:29 PM
Hello. Dragi membri, am prins o reclamă veche în seara asta, și am reușit să fac o poza, poate va răscoli ceva amintiri...
Dacă aveți imagini mai vechi, informații mai vechi, poate chiar detalii despre primele oferte, chiar prețuri pe care le-ați primit, nu ar fi rău să fie postate 😄
Așadar, oferta Alo cu 60 de unități și un telefon Alcatel... Ofertă veche de când lumea
01-02-2026 09:43 PM - editat 01-02-2026 10:04 PM
Salutare!
Îmi amintesc doar primul telefon cumpărat de mama mea: un Philips Fizz, cu antenă telescopică, iar cartela SIM se introducea complet sub acumulator. Abonamentul se numea Dialog 50. Nu știu dacă denumirea venea de la cele 50 de minute incluse sau de la prețul de 50 de dolari 🤣
La ALCATEL -ul prezentat de tine parcă exista opțiunea să poți pune baterie AA x 3? Poate vorbesc prostii dar știu că era dubios acumulatorul.😄
Și asta era smartphone-ul, așa arăta. Avea ca și accesoriu o husă pentru cureaua de la pantaloni 😄
Mai târziu am avut și eu terminalul meu un sagem myx 5 , urmat de câteva modele de Nokia.. 🙂 Din păcate de-a lungul anilor am uitat ce tipuri de abonamente sau opțiuni am avut.
la 01-02-2026 10:56 PM
Primele modele de Alcatel au fost chiar dubioase rau. Și primul meu telefon a fost un Sagem.... Sunam tonul ăla polifonic non stop, eram super fascinat... Plus, la magazinul de telefoane era o domnișoară super drăguță și mergem doar să o rog să mă lase să mă joc cu telefoanele 🤣
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor