anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rabla 2021 - program reușit sau nu?

teacher_
#StarMember
Programul Rabla s-a incheiat de ceva timp. Nu am fost atent la reacții, dar fiind o persoana care a urmat toți pașii și beneficiind de toate categoriile de vouchere, vreau să știu daca au mai fost persoane care și-au luat produse prin acest program.
Am rămas dezamăgit de atitudinea eMag, care a scumpit preturile la majoritatea produselor înainte (un laptop HP cu i3 era 1.799 lei in timpul campaniei, acum costa 1.400 lei).
Poate pe viitor vor fi și cei care se ocupa de condițiile de vânzare mai atenți la anumite detalii.
Voi ați reușit să cumpărați ceva? Sunteți mulțumiți cu ce v-ați cumpărat? Ați vrea și alte categorii de produse la rabla?
8 Răspunsuri 8

svetalex
Senior certificat
nu am reușit să „prind” un voucher. Au fost alții mai rapizi decât mine

FaraUnID
Campion certificat
Este clar ca acest program a fost un succes. Acele vouchere s-au dat precum painea calda. Pe fiecare categorie si subcategorie in parte, voucherele s-au epuizat inca din primele ore de la startul etapelor. Nu doar Emag-ul, toti bisnitarii inscrisi in program au umflat preturile in mod artificial pentru ca aveau un profit garantat prin acele vouchere. De bine, de rau, in cazul Emag, pe zona de laptop-uri oferta a fost cu mult peste ce oferea Altex sau Flanco. Cel putin la Flanco, preturile au fost nesimite in cel mai pur sens al cuvantului. Mi-am luat un laptop despre care am scris aici https://comunitate.orange.ro/questions/2709612-review-laptop-hp-15-db1100ny-best-buy-conditie si pentru care am platit 915 lei.

FLo1
#StarMember
Lipsesc laudele și mândria pentru că nu este cu ce să le concretizăm, adică ofertele adevărate au lipsit sau nici măcar nu au existat. Ca și un BF, rabla este tot o ocazie de a vinde același produs dar cu alt ambalaj. Alte păreri la topicul dedicat rablei: https://comunitate.orange.ro/questions/2545285-afm-demareaza-programul-rabla-electrocasnice-destinat-persoanelor-fizice

FaraUnID
Campion certificat
Si in trecut, cand a fost demarat acel program prin care statul oferea un ajutor finanicar in valoare de 200 euro in vederea stimularii achizitionarii de calculatoare pentru elevi si/sau studenti cu varsta de pana in 26 de ani, preturile au bubuit pe la toti bisnitarii. Cel putin, in cadrul acelei campanii, statul a obligat bisnitarii sa ofere o configuratie minima obligatorie atat pentru desktop cat si pentru laptop / notebook + software de baza licentiat (sistem de operare si un program antivirus).

teacher_
#StarMember
Eu mi-am luat laptopul asta https://altex.ro/laptop-acer-aspire-3-a315-56-37lg-intel-core-i3-1005g1-pana-la-3-4ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-256gb-intel-uhd-graphics-free-dos-negru/cpd/LAPNXHS5EX003/ La 1200 de lei, mi s-a părut cel mai bun la momentul respectiv. Am luat și o mașină de spălat, un aspirator robot Xiaomi Mi, și un tv Smart Tesla, de 108 cm diagonala, de la Ideall.ro, cu 1000 lei fix, preț final. Partea cu laptopurile m-a dezamăgit, s-au ieftinit exact cu o zi după ce am cumpărat eu, puteam sa iau un model mai bun la același preț. Am sunat la Altex și mi-au dat un voucher de 100 de lei (pe care l-am utilizat la aspiratorul acela robot) deci per total am ieșit bine. Probabil daca s-ar respecta niste reguli in ceea ce privesc preturile, ar ieși ceva interesant și cu acest program. Ca o curiozitate, prin fața casei socrilor mei, în toată perioada asta a programului, mai multe persoane îndoielnice se plimbau cu mașinile la colectat aparate electrocasnice vechi. Acum, nici urmă de ei. Coincidenta? As zice nu 🙂

delfinas
#StarMember
Eu am luat, de la eMag, un laptop pt cineva care nu a mai prins voucher. Pretul a scazut cu 100 de lei a doua zi dupa ce l-am comandat, pe 9 iunie. Asa a ramas si acum. Daca nu era cu voucher, anulam comanda si il cumparam la noul pret, dar mi-era teama ca nu mai pot folosi voucherul. Oricum, pe langa cei 500 de lei, eMag a mai facut reducere 100 de lei din pretul deja redus. Laptopul (Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 cu procesor Intel Core i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 15.6", Full HD IPS,, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Free DOS, Arctic Grey) merita 3400 de lei (pret fara voucher), 2900 e chiar superpret. Eu am vrut sa imi iau o tableta, dar atata am analizat si m-am codit, pana cand nu am mai luat nimic. :))

FaraUnID
Campion certificat
Tot pe Emag un HP 15s-eq2025nq cu procesor AMD Ryzen 5 5500U, 6 nuclee, 11264 KB cache, 7 nm, Turbo Boost 4 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD, tastatura iluminata, se putea achizitiona prin rabla cu 1700 lei.

TheSpecialist
Maestru
Eu unul sunt scârbit de promoțiile astea , asa zise reduceri de BF, sau Rabla , sau cum le-o mai zice . În 90% din cazuri sunt mari țepe. Pana nu se va reglementa piața în acest sens , nu vom avea reduceri reale niciodată, dar ma tem ca acest lucru este aproape imposibil . Singurul lucru pe care l-am luat redus de un BF a fost un espressor de cafea , cu 1100 lei , ulterior prețul a urcat la 2200 lei , iar zilele trecute l-am văzut cu 2700 lei. Dar îl "pândeam" de câteva luni bune . Alta data am luat un TV cu 3500 lei , iar când a început programul Rabla s-a "redus" prețul la 4100 lei , în mult trambitatul Altex . Nu mai zic, pe Emag dacă pui un produs la favorite , poți sa fii sigur ca 1 luna după va fi mai scump decât l-ai văzut prima data. Doar cu multa răbdare poți sa ai norocul sa prinzi ceva realmente la reducere .