anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Orange?

ILIE46
Junior

Mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Orange?

26 Răspunsuri 26

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Dap, în afară de firmware-ul personalizat. Ăla e enervant.

La mine in oras merge bine nu pot sa ma plang de semnal, viteza e ok.

Lulabadan
Junior

Sunt, în mare parte, mulțumită de serviciile oferite de Orange. Acoperirea este bună si aplicația My Orange e intuitivă și utilă.

Nizrael
Junior

Revin cu update, pe raza județului Iași s-au efectuat lucrări pentru modernizarea rețelei. Azi primesc SMS de la Orange că de astăzi bubuie semnalul😅 atașez niste imagini.

1000016136.jpg

1000016135.jpg

1000016137.jpg

 PS.  Locuiesc in Mun. Iași 

Buna @Nizrael 

Si eu am facut acum un test in casa, tot in Mun.

1000230374.jpg

Zi cu soare!🌞

Salut, mulțumesc! Am făcut din nou test și s-a dus în 500Mbps, problema este că nu este constantă conexiunea și viteza.

Nu poate fi constantă, pentru că mai sunt și alți utilizatori care testează și folosesc rețeaua concomitent, iar vitezele se împart.

Baftă!

Exact asta voiam sa subliniez si eu, multumesc @Vio73 

Mai ales in Iasi, Orange are foarte multi utilizatori, de aceea si depinde foarte mult de nr de utilizatori dintr-o anumita perioada.

Per total, ma bucur ca ai reusit sa ai si viteze mai bune, semn ca reteaua a fost imbunatatita, asa cum a fost anuntat.

Zi cu soare!🌞

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Ar trebui să nu mai dăm (prea multe) teste de viteză, ca să lăsăm și pe alții să se bucure de viteze. E și prietenos din punct de ecologic (chiar dacă orange folosește 90% energie regenerabilă); "every little bit matters". Eu până de ceva timp am fost un înnebunit după viteze. Când treceam prin Bacău - nici nu apuca să se termine testul de viteză, că și începea altul 😅

Și eu fac teste, dar nu prea multe în ultima vreme. Este un hobby pe care îl am și am topicuri și pe Forumul Softpedia in acest sens.

https://forum.softpedia.com/topic/914834-viteza-internetului-orange-teste-de-vitez-etc/page__st__298...

Așa este la inceput când se produc modificări. Odată ce te obișnuiești cu vitezele obținute și testele incep sa devina mai rare . 

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Așa e la 5g; am testat și eu prin Bacău, și la 5g decalajul dintre viteze este mare, nu ca la 4g.