15-09-2025 04:46 PM - editat 15-09-2025 06:28 PM
Serviciul Orange tv go
Bun găsit tuturor!
Nu mai este niciun secret pentru nimeni că acest serviciu este aproape la îndemâna oricui, fie că este abonat la serviciile fixe Orange, unde este inclus, sau chiar la servicii mobile, unde poate fi inclus sau nu, dar se poate face și separat de aceste servicii.
Mi-aduc aminte cu ani în urmă că doream să am acces la acest serviciu, dar calitatea internetului folosit atunci, nu-mi era de folos. Și am trăit multă vreme cu dezamăgirea că nu aveam acces la o multitudine de lucruri, mai ales unele filme și emisiuni
Acest serviciu a evoluat foarte mult, iar astăzi a ajuns la peste 140 de canale, aplicație foarte utilă doritărilor, atât din țară, cât și din străinătate. Se văd atât la calitate SD, dar sunt destule HD și chiar 4k (Prima și Eurosport), dacă ai acces la ele.
Orange TV Go este un serviciu de calitate, care îți permite să urmărești canale TV, filme și seriale pe smartphone, tabletă sau Smart TV, prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro, accesând emisiunile tale favorite. Poți viziona în cadrul său până la 142 de canale TV românești și internaționale, precum și filme și seriale, direct pe dispozitivele tale. Accesul la conținut depinde de tipul abonamentului tău Orange (voce, date mobile, TV prin cablu/satelit sau net fix/ net fix 4g) și poate include opțiuni suplimentare pentru mai multe canale.
Este un serviciul de un real folos doritorilor, fiind practic și la îndemâna oricui, așa cum am mai spus. Doar trebuie să și-l dorești și să ai internet la îndemână.
Cum funcționează?
Nimic mai simplu, doar trebuie urmați ceva pași:
Pasul 1: Descarci aplicația: Poți descărca aplicația din Google Play sau App Store, sau poți accesa tvgo.orange.ro.
Pasul 2: Activează opțiunea și asociază contul:
Trebuie să ai o opțiune Orange TV Go activă, care poate fi inclusă în abonamentul tău de voce, date mobile sau televiziune. Asociază-ți abonamentul Orange în contul tău My Orange.
Pasul 3: Te bucuri de conținutul oferit:
Urmărește programele preferate live, pe smartphone, tabletă sau Smart TV, accesând ghidul TV complet, programând înregistrări și abonându-te la notificări.
Ce poți viziona?
Ce mai trebuie să știm?
Ai acces în serviciul Orange TV Go la canale TV, filme și seriale dacă ai activate una dintre următoarele oferte:
Indiferent de oferta pe care o avem activată, putem accesa conținutul gratuit din Orange TV Go, cum ar fi: canalul Orange Info, precum și filmele sau posturile TV oferite gratuit în cadrul promoțiilor.
Din câte știu, sunt la acest moment disponibile 3 opțiuni:
În concluzie, mie îmi place foarte mult, o folosesc ori de câte ori am nevoie și chiar cu alte ocazii și o recomand cu drag celor care pot și vor să folosească acest serviciu !
la 15-09-2025 06:52 PM
Bine de stiut multumim pentru tutorial! 🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor