anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Festivaluri 2021

Vrajitoarea
Cunoscător
Ieri a fost anunțat că va avea loc la început de septembrie Untold, iar azi a venit știrea despre EC Specials, în august. Cum vi se pare, intenționați să participați la vreunul dintre ele sau la un alt festival anul acesta?
16 Răspunsuri 16

teacher_
#StarMember
In general, lumea știe să se distreze. Anul asta Electric va avea două perioade (cea clasica la Bonțida, și încă una, in Cluj). Azi s-au pus în vânzare prima categorie de bilete, la 300 de lei plus taxe. Mult, puțin, nu știu. Cam asta era atmosfera acum 2 ani, la Electric (vezi poze). Într-adevăr, preturile cam mari, dar la ce festival din lumea asta nu sunt?

Vrajitoarea
Cunoscător
Da, e in camp Electric Castle si in multi ani a plouat fix in perioada festivalului, asa ca noroiul era la el acasa si cizmele de cauciuc au ajuns accesoriu de festival, de fapt au ajuns atat de asociate cu festivalul incat supermarketurile din Cluj si imprejurimi aveau stocuri inainte de EC 🙂 Referitor la preturile la bauturi, sunt mai mari, dar sunt cele care se practica si la terase, la chioscurile/ rulotele din parcuri sau la Street Food Festival, pana la urma vanzatorii sunt de obicei cam aceiasi. Dar cel putin la Electric Castle a fost in anii trecuti si varianta in care puteai achizitiona mancare si bauturi la preturi de supermarket, cei de la Lidl aveau amenajat un magazin special pentru festival. Nu stiu cum va fi in acest an, mie mi s-a parut extraordinar de mare partea de logistica din spatele acestor festivaluri si mi se pare parca mai greu de gestionat accesul, in conditiile in care acolo era anual aglomeratie, iar acum trebuie verificate si certificatele de vaccinare sau testele negative, dar solutii se vor gasi. Pana atunci mai sunt altii care experimenteaza variante, de exemplu se permite accesul partial in sala pentru public la competitiile sportive, in conditiile in care sunt vaccinati sau prezinta test negativ, iar pentru campionatul de baschet au organizat o zona de testare gratuita langa sala unde se desfasoara meciul. Eu astept sa vad ce va mai fi in continuare 🙂