Asta depinde de fiecare, să găsească lucruri atrăgătoare, ambele, televizorul și internetul sunt ok, pana la un punct, nu nonstop.. Și televizorul și internetul pot fi oprite.. Din punctul meu de vedere, sa stai toată ziua sa vezi ce fac alții, mi se pare trist.. ne sălbăticim de tot.. de fapt, nu sa vezi ce fac alții, ci ce vor ei sa arate ca fac..
A apărut acum ceva timp un fel de banc, pe care, probabil, toata lumea îl știe.. "Aseară n-a mers internetul 2 ore, a trebuit sa vorbesc cu familia.. par oameni de treaba"..
Si, mai este tot un fel de banc scurt, care m-a făcut sa zâmbesc.. "Daca postez ca sunt in Dubai si ma vezi pe stradă, atunci si tu ești in Dubai, nu complica lucrurile..."
Stiu ca este mai greu acum cu activitățile fizice, pentru ca sunt restricții, dar, inca avem voie in parc si, mai sunt si alte lucruri pentru cand ai timp și n-ai ce face cu el.. mai sunt seriale, mai sunt cărți.. eu ma uit momentan la Peaky Blinders.. nu prea am timp, asa ca am reușit sa vad doar 4 episoade in 2 luni..