anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ebook reader. Util sau nu?

teacher_
#StarMember
Buna tuturor. Vreau să știu părerea voastră referitoare la ebook readere. Care sunt avantajele unui ebook reader? Și de asemenea, care sunt cele mai bune ebook readere existente pe piata? Și o întrebare adițională, ce carte ați citit ultima data?
16 Răspunsuri 16

Petrisor
Junior entuziast
Am si eu un kindle, sta degeaba, nu cred ca am citit vreo carte cap-coada pe el... Bani aruncati in opinia mea. Senzatia rasfoitului unei carti adevarate nu se prea poate compara cu altceva... Ultima ”carte” citita: colectia de benzi desenate Corto Maltese. Am gasit-o si la noi (Libris), tradusa si exemplar editata. Sa nu uitam ce spunea Umberto Eco: „Când vreau să mă relaxez, citesc un eseu de Engels, dar dacă vreau ceva serios, citesc Corto Maltese” („Quando ho voglia di rilassarmi leggo un saggio di Engels, se invece desidero impegnarmi leggo Corto Maltese”).

delfinas
#StarMember
Prefer cartea, mirosul de hartie noua, ca de veche sunt satula pana peste cap (numai la munca ma ocup de peste 200000 de volume), dar sa fie fontul mai marisor, pt ca, de ceva timp, cititul de pe hartie imi oboseste ochii, mai ales daca si literele sunt mici. Ebook readers sunt mai practice si mai comode, pt ca in ele intra multe carti si sunt usor de carat, dar ecranul e mic si iar as avea pb cu ochii. In ultima vreme citesc... titlu, autor, editura, loc, editura, pret, nr de inventar, ca sa fac o evidenta electronica cu publicatiile pe care le gestionez la munca, dupa ce ani de zile le-am legat, carat, mutat, reasezat la raft, verificat etc. De aceea, nu mai am chef si ochi sa mai citesc o carte, desi asa crede lumea despre bibliotecare, ca nu au altceva de facut. Am citit extrem de mult inainte sa ma angajez aici. Stiti cum e, daca vrei sa te lasi de baut, te angajezi la un bar, vrei sa te lasi de gambling, te angajezi la un cazinou. Eu nu am vrut sa ma las de citit, dar... Am ceva carti nedesfacute, acasa, dar nu stiu cand le voi citi. 😞
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!