anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despre angajații Orange

Experimentat
Junior
Ce parere ai / ce experiențe ai avut cu angajații Orange?
Dacă îți place acest subiect deschis nu ezita să dai clic pe inimioară.
75 Răspunsuri 75

alesia
Junior
Eu personal pe cat se poate incerc sa imi rezolv problemele cu ajutorul operatorilor care mi se par de nota 1000. Cu angajatii nu mai doresc niciun fel de comunicare, pentru ca m-au pacalit cu ceva odata si am renuntat sa mai merg la sediul orange de la noi

Mircea
Explorator
Angajatii Orange ai Serviciului Relatii cu Clientii nu cunosc caracteristicile tehnice ale telefoanelor. Am dorit sa cumpar un Samsung Galaxy J 8 din 2018 si mi-a trimis alt telefon care nu avea aceleasi caracteristici tehnice ca Samsung Galaxy J8, mi-a trimis un Samsung Galaxy J6 Plus,pentru care m-a asigurat ca are aceleasi caracteristici tehnice.L-am dat retur si mi-a recomandat sa cumpar de pe alte magazine online.

Miha_Z
#StarMember
@manacata77 asa e in orice institutie. Unii angajati sunt mai bine instruiti si poseda mai multe informatii, altii au unele lipsuri. N-avem ce face si trebuie sa-i luam ca atare.

Anonim
Neaplicabil
Eu personal m-am confruntat cu o atitudine de superioritate (plus că habar nu avea despre ce este vorba deși ar fi trebuit) de două ori cu aceeași persoană din showroom. A treia oară nu mai vreau să discut cu persoana respectivă.

Miha_Z
#StarMember
E de inteles @cocolosh ca sa nu mai doresti sa vorbesti cu aceeasi persoana, atata timp cat la 2 solicitari nu ti-a rezolvat problema. Urmatoarea data incearca sa mergi la un coleg si daca nici acela nu e bazat pe informatii, incearca sa schimbi si magazinul.

Vio73
#StarMember
Din păcate, există și situații din acestea și e destul de neplăcut!

Vali
Junior entuziast
Unii dintre ai sunt OK. Altii insa sunt prosti gramada! Habar nu au de ce oferte pot sa-ti faca, deci automat nu cunosc politica Orange. Patit pe propria piele la ultima negociere a abonamentului cand din nou am cerut sa fiu sunat de o doamna cu vechime! Binenteles ca oferta a fost cu totul alta! No...

Eduard280694
Junior
Foarte profesionisti.

coco_1
Junior
Angajatii de fiecare data au cautat solutii pentru problemele aparute, dar cu Orange am avut si ceva probleme la un moment dat

Silviu
Începător
Isi fac treaba foarte bine!

Cathy
Explorator entuziast
In general o parere buna.Imi plac cum sunt organizati cu bonuri de asteptare, civilizat, te asezi la un birou explici problema si ce se poate rezolva pe loc se rezolva.Nu am intampinat vreo situatie neplacuta sau atitudine nepotrivita din partea vreunui angajat pana acum.

Liva
Junior entuziast
Din pacate nu toti angajatii pot oferi solutii la problemele solicitate. Nu toti sunt cunoscatori. Deci pe viitor ar trebui imbunatatit serviciul clienti cu angajati competenti care sa raspunda imediat cand suni, nu sa stai sa asculti robotul pana reusesti sa fii transferat la un operator.

Olyk
Junior
Nu am avut dificultati in a ne intelege.

Mihaela_10
Începător
Am o părere foarte proastă despre unii angajați de la Orange, angajați care stau și beau cafea, deși sunt foarte mulți clienți în magazin,(pur și simplu te sfidează), care își ajută prietenii/neamurile, deși sunt și alți oameni care stau la rând. Ar trebui să investiți în angajații dumneavoastră, în a-i învăța cum să fii OM, și cum să tratezi și să respecți un OM.

Ascary
Campion certificat
Unde ai intalnit situatia asta Mihaela cu cafelele la vedere si restul? Sigur erau angajati Orange?