anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SoNoRo Musikland 2021

FaraUnID
Campion certificat
Cea de-a III-a ediție a Festivalului SoNoRo Musikland va avea loc în perioada 30 iulie – 8 august 2021, în câteva dintre cele mai frumoase sate și orașe din Transilvania: Brașov, Criș, Feldioara, Sighișoara, Prod, Meșendorf, Viscri și Măgura.
Anul acesta Festivalul Musikland revine în locurile primelor ediții, dar adaugă și câteva edificii importante ale patrimoniului orașului Brașov și ale satelor din împrejurimi: Cetatea Feldioara, Casa Artiștilor din Măgura, Bastionul Țesătorilor și Filarmonica din Brașov. În Brașov vor avea loc și două concerte în aer liber, în piețele Brassaï și Sf. Ioan, ambele zone pietonale câștigate de oraș în ultimii ani.
Concertele Festivalului SoNoRo Musikland vor răsuna anul acesta și în Sighișoara, la Biserica din Deal și în Sala Barocă a Primăriei. De asemenea, publicul Musikland este invitat să descopere cu ajutorul muzicii și splendidul castel Bethlen din Criș.
Accesul la concertele Festivalului SoNoRo Musikland este liber și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: rezervari@sonoro.ro sau 0741.190.470.
Sursa - https://musikland.sonoro.ro/musikland-2021/
1 Răspuns 1

delfinas
#StarMember
M-am uitat la programul concertelor, suna bine! Melomanii adevarati vor fi incantati. Intrarea e gratuita, totul e sa poti ajunge in toate locurile.