Sigur! La noi, prețurile sunt relativ mici și servicii de calitate în comparație cu cele din alte țări ale UE, unele chiar foarte dezvoltate. România și implicit Orange, care este liderul pe segmentul de telecomunicații mobile, stă foarte bine la acoperire 3g/4g/4g+ și a implementat o serie de servicii, unele dintre ele chiar în premieră europeană, printre care pot aminti: hd voice, apelul 4g, apelul wi-fi, hd voice plus, e-sim, etc. De asemenea, vitezele internetului în țara noastră și în special la Orange sunt destul de bune în comparație cu cele din alte țări. Eu cred că acestea, dar și multe alte lucruri stau mărturie faptului că la noi există servicii de calitate, la prețuri destul de bune. Sigur, cei din țările din vestul Europei câștigă mult mai bine decât noi și-și pot permite abonamente mult mai scumpe, iar companiile pot introduce canale tv sau alte servicii mai de top, dar cred că și noi avem cam ce ne dorim, la prețuri adaptate nevoilor noastre. Eu așa cred și am observat pe diverse forumuri că sunt mulți de aceeași părere!