anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cine credeți că va fi liderul pieței de telefonie mobilă de la noi din țară?

Petru_2000
Junior entuziast

Buna ziua ! Cine credeți ca va fi liderul pieței de voce si internet mobil de la noi din țara dintre digi mobil, orange sau vodafone?

88 Răspunsuri 88

Anonim
Neaplicabil

Dacă la vârsta de 43 de ani nu aș fi testat și folosit încă din luna Aprilie a anului 1997 rețelele telecom care erau pe atunci (și erau doar mobile la acea vreme), plus încă 27 de ani monitorizându-le atât pe acestea cât și pe cele ce aveau să urmeze, la ora aceasta aproape sigur nu mă mai aflam în Comunitatea Orange, ci probabil undeva pe Softpedia sau foloseam un telefon cu butoane. S-a născut DIGI. Să îi urăm succes și, de ce nu, să îl și depășească pe "maestrul" Orange!

Mergeți prin țara și veți vedea că nu este peste tot așa de bună rețeaua Orange. 

Toate rețelele mobile din Romania sunt praf. Nu sunt in stare să ofere 4G in majoritatea țarii. Și ei se laudă cu 5G 😂.

In unele locuri nici 2G nu au 

Exact, asa este!

Eu am avut Orange ca operator principal din 2000 pana in 2022. In acest timp am intalnit foarte multe zone unde Orange avea mari lacune la capitolul acoperire, zone in care Vodafone nu avea nici o problema cu semnalul. 2 exemple ar fi muntii si padurile dintre Piatra-Neamt si Cluj, si nu numai, unde Orange nu a auzit de semnal, dar Vodafone da. Nu mai mentionez cand a picat total Orange la nivel national cu orele de vreo 2 ori prin 2012, gafe care nu pot fi tolerate, si nu a picat doar atunci, a mai picat, doar ca nu asa de grav. In 2021 am renuntat la Orange pentru ca s-au dus la vale de tot dupa preluarea Telekom-ului fix si ma tot abureau ca am 2 mbps, deci sunt in parametri si reteaua merge bine. Sunt multe exemple, pozitive si negative vis-a-vis de fiecare retea. Si eu am avut toate retelele, iar Orange nu este nici pe departe reteaua care se vrea a fi si nu merita laudata, este doar o alta retea de duzina, ca toate celelalte, atat, asta este realitatea...

Anonim
Neaplicabil

Doar am scris pe aici că am zâmbit pentru prima oară în zi, însă acum nu pot spune că zâmbesc pentru a doua oară, pentru că e trecut de miezul nopții. Oricum, ori de câte ori îmi amintesc întâmplător și mai intru pe aisemnal.ro, unde ANCOM declară că toți operatorii și-au îndeplinit obligația legală de a acoperi cu servicii de VOCE (nu specifică date) minimum 98% din POPULAȚIA (nu din suprafața României) și mai văd și harta ANCOM pe operatori, efectiv mă bufnește râsul! Cât de evaziv se efectuează și se comunică oficial totul în țara asta! Așadar, ANCOM, cel responsabil cu portările și cu licitația de spectre garantează, în timp ce în teren clienții constată uneori că e chin și jale...

Cei de la ANCOM întotdeauna spun aberații 😂. Daca într-adevăr ar fi cea mai mare acoperire în toate rețelele mobile ar fi semnal VOLTE și viteza mare de transfer a datelor și în gaura de șarpe. Daca ne luăm după ei întotdeauna este ȚEAPA 😂😂.

In realitate nici o rețea mobilă nu are acoperire peste tot.

Anonim
Neaplicabil

Păi cum să nu râdem? N-am putea face oare din instuția a cărui șef a fost Sorin Grindeanu subiect de meme-uri? Ne comunică nouă ANCOM că Vodafone a acoperit cu servicii de voce 98,4% din populația României, Orange și Telekom câte 98,5% iar DIGI 98,8%? Iar asta în anul 2022! Cum să nu râzi?

Este o institutie de toata jena. Numai aberatii. In realitate, astea 4 retele nu au fost in stare sa acopere nici macar 70% din totalul suprafatei populate a tarii...

Exact! Mai rau e ca sunt zone unde mint si spun ca un anumiti operatori sau toti au semnal, iti faci niste planuri bazandu-te pe ce spun ei, si cand ajungi acolo constati ca nu este deloc asa si nu exista semnal in acea zona, iar tu nu poti sa iti faci treaba. Cam asta este ANCOM-ul, un dezastru...

Anonim
Neaplicabil

Da, da, da! Dacă mi-a spus ANCOM că Orange al nostru a acoperit în anul 2022 cu servicii de voce 98,5% din populația României, deja m-am liniștit. La ora asta cred că a acoperit deja vreo 99,4%, cam pe acolo...Fiind o oră cam târzie, merg la somn și mai citesc mâine ce ați mai discutat. A! Avem acoperire de lux!

Da, da, da, din 2022 pana acum este 100% la toti operatorii, nu trebuie sa ne mai facem probleme, avem incredere in ANCOM. Mai ales cu Digi, care are o acoperire atat de buna, incat trebuie sa iesi pe geam ca sa poti vorbi la telefon, dupa cum se plangeau multi. Pe langa semnal si acoperire, mai trebuie si calitate, nu sunt deajuns doar semnalul si acoperirea, iar asta este valabil pentru toti operatorii. De exemplu, degeaba aveam eu semnal full si 4G+ la Orange daca mie imi mergea internetul cu 5 mbps afara, iar ei imi spuneau ca nu este nici o problema, reteaua functioneaza normal, sunt in parametri. Degeaba are Orange 5 benzi pe stalpul de langa mine, daca internetul imi merge in halul in care imi merge, sunt total inutile. Asta nu se poate numi decat bataie de joc...

Anonim
Neaplicabil

Evident că am fost ironic! ANCOM ne tratează cum îi abordează infirmierii pe bolnavii de la ospiciu: "-Dom' Napoleon, dom' Napoleon, hai să facem o injecție și mergem la culcare!" Adică ceva de genul: "-Noi, clienții, nu avem semnal, faceți ceva!" "-Lăsați, mă, nu e cum spuneți voi, vă învățăm noi, vă spunem noi în realitate cum stau lucrurile în teren prin țară, avem și hartă pentru voi! Păi, cum altfel? Ce-ați crezut?"

Exact! Da, si eu am fost ironic cu acoperirea 100% la toti si ANCOM. Toti sunt de toata jena, este o bataie de joc peste tot...

Uite, asa, pe langa subiect, de exemplu, chiar zilele trecute ma uitam. Uita-te si tu la imaginile astea:

Screenshot 2024-08-10 014534.pngScreenshot 2024-08-10 014728.png

Asta este Varful Toaca, de pe muntele Ceahlau, judetul Neamt, un simbol, un monument al naturii. Asa arata acolo. Nu erau acolo destule antene de la mizeria aia de statie meteorologica in paragina, trebuia sa vina si Digi sa-si tranteasca acolo antena cu toate sarmele alea si sa strice de tot peisajul, alt loc mai bun nu au mai gasit. Sa nu mai zic de mizeria aia de la statie de langa antena lor. E jale ce e acolo, jale. Macar ceilalti 3 si-au pus antenele mai acceptabil, pe cladirea aia mica si paraginita mai din departare, nu ca astia. Vinovati sunt toti, si ei, dar si cei care le-au dat voie sa faca asa ceva acolo, adica Statul Roman. Doar atat s-a putut, asta este nivelul Statului, al tarii, al nostru si al retelelor noastre. Nu suntem in stare de nimic, nu suntem in stare sa pretuim si sa avem grija de nimic, doar ne batem joc de tot si de toate, atat, de asta suntem unde suntem ca tara, adica la coada. Ne meritam soarta...

Anonim
Neaplicabil

În spatele DIGI stau "băieții cu ochi albaștri". Prea puțini români însă cunosc acest lucru.