la 09-08-2024 02:15 PM
Buna ziua ! Cine credeți ca va fi liderul pieței de voce si internet mobil de la noi din țara dintre digi mobil, orange sau vodafone?
09-08-2024 05:02 PM - editat 09-08-2024 05:03 PM
Personal consider irelevant cine va fi lider.
Pentru mine este important ca furnizorul ales să-mi asigure servicii de calitate in zonele de interes.
A fi lider pe piata este in interesul acționarilor și managerilor acestor firme care au ca scop obținerea unor profituri.
P.S. Telekom va fi lider pe piata din Romania având în vedere investițiile în reteaua 5G.
09-08-2024 06:26 PM - editat 09-08-2024 06:31 PM
Telekom este cea mai mare companie telecom din Europa și este construită 100% (cred) cu echipamente suedeze Ericsson. Treabă nemțească! Ar fi păcat ca Telekom Mobile România să fie cumpărată de mai știu eu ce pirați...
09-08-2024 05:20 PM - editat 09-08-2024 05:22 PM
Orange este sub Telekom.
09-08-2024 05:47 PM - editat 09-08-2024 05:48 PM
Prefer să rămân același om pragmatic și obiectiv, așa cum am fost întreaga mea viață. Sunt moldovean din Bacău, iar Vio e muntean din Pitești. Doar ca exemplu. Dacă Orange România este, întâmplător sau nu, rețeaua telecom care ne satisface amândurora perfect nevoile de comunicare...atunci Orange România este pentru noi. Nu știu cum este prin alte părți ale României, dar în zona Moldovei Orange România dintotdeauna a investit masiv. Despre Telekom Mobile? Teoretic e scos la vânzare, viitorul lui este deocamdată unul incert.
la 09-08-2024 11:46 PM
Slabă viteza in rețeaua 5G la Orange. Pentru Digi mobil era bună.
Cum a spus și colegul in Romania nu te poți baza pe o singura rețea mobilă. Toate sunt praf 😂. Se laudă cu cea mai mare acoperire dar pe hârtie 🤣🤣🤣. In realitate sunt multe zone cu semnal slab sau deloc.
Daca ar fi fost acoperire pe bune in toate rețelele mobile ar fi fost semnal 5G+ și în gaura de șarpe.
Se laudă cu cea mai mare acoperire 5G dar nu sunt in stare să ofere nici 4G in toată țara 👎.
09-08-2024 11:58 PM - editat 10-08-2024 12:02 AM
Știi cum e aici? E ca în viață, unde în majoritatea comunităților planetei cel mai bătrân om este respectat și așezat în capul mesei. Orange România ar putea fi acest bătrân al pieței telecom din România. Noi revelații au mai fost, sunt și vor mai apărea pe această piață. Exceptând situațiile în care anumiți utilizatori se tot portează pentru oferte speciale sau atunci când apare un nou jucător care pare a fi foarte promițător în viitor, totuși clienții ceva mai conservatori și care caută un anumit grad de stabilitate, de calitate, de seriozitate, toate aceste calități cu un potențial crescător în timp, pot alege un operator la care ele chiar au fost dintotdeauna prezente. Dau un exemplu oarecare: a existat vreodată sau există Comunitatea Vodafone? Nu. Ba mai mult, prevăd un exit al acestei companii de pe piața telecom din România. Orange este o companie serioasă.
la 10-08-2024 12:01 AM
Vodafone este cel mai bătrân. Conexx a fost prima rețea 2G din Romania.
Dialog ( Orange de astăzi) a apărut puțin mai târziu.
10-08-2024 12:04 AM - editat 10-08-2024 12:04 AM
Bătrânul din capul mesei este înțelept și respectat. Din partea mea, circarii de la Veodăfeon pot părăsi România, că nu le voi duce dorul.
la 10-08-2024 12:08 AM
Și la mine Vodafone este cel mai praf 😂. Pentru că nu au investit in rețea.
Referitor la Orange este cel mai mare furnizor Telecom din Romania, cu cei mai mulți clienți, cele mai multe frecvente și spectru cumpărate.
Așteptăm îmbunătățirea rețelei Orange sa ofere acoperire buna in multe locuri din țara.
Bătălia cea mai mare o să fie între Orange și Digi.
la 10-08-2024 12:12 AM
Ai perfectă dreptate! Ambii operatori chiar muncesc și vor să stea în România.
10-08-2024 12:14 AM - editat 10-08-2024 12:18 AM
Ar trebui sa investească masiv in toată țara.
10-08-2024 12:13 AM - editat 10-08-2024 04:02 AM
Orange e pe nai*ba batranul din capul mesei si cea mai buna retea. Astea deja sunt replici subiective specifice fanboy-lor si care sunt total paralele cu realitatea si fara pic de obiectivitate. Orange mai are foarte mult de mancat pana va deveni o retea cu adevarat buna si respectata. De aia pleaca clientii, de buna si respectata ce e reteaua. Deocamdata serviciile oferite sunt slabe, investitiile nu prea sunt si isi bat joc de clienti. Restul sunt doar povesti de adormit copiii. Si sa nu cumva sa fie Orange primii dintre cei 4 care parasesc Romania, ca deja sunt pe drumul ala si mult nu mai au. Din partea mea pot sa plece toti 4, ca-s praf, si sa vina companii capabile sa faca ceva bun si la noi...
Hai sa fim realisti totusi, nu visatori...
la 10-08-2024 12:17 AM
Cam așa ceva 😂. Sa nu mai zicem de internetul fix este cel mai praf la ei. Plătești un abonament dar primești pe jumătate viteza de transfer a datelor 🤣🤣🤣. La mobil cică daca ai 1 mbps 4G este cea mai bună viteza 😂.
Zici Orange și tragi apa 👎.
10-08-2024 12:23 AM - editat 10-08-2024 04:03 AM
Exact! Du-te cu Orange in afara oraselor sau chiar si in orase, sa vezi in ce hal merge, ca nu ai ce face cu el, asa de bun e. Hai in Neamt si chiar in centrul municipiului Piatra-Neamt sa vezi ce super retea e, ca Telekom ii bate la fundul gol, fara drept de apel...
Da, daca ai 2 mbps esti in parametri si nu au ce face, ca iti merge bine reteaua. De buna ce e reteaua am portat numerele mele principale de la ei. Si pe partea de internet fix, Orange si Vodafone nici nu prea exista, exista doar Digi...
Hai sa fim realisti. Asa de bun este Orange...
la 10-08-2024 12:24 AM
Normal daca ai 1 mbps 4G este cea mai buna viteza 🤣🤣🤣🤣. Daca testam in mai multe județe gasim cea mai slabă acoperire și viteză la Orange 👎.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor