anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cine credeți că va fi liderul pieței de telefonie mobilă de la noi din țară?

Petru_2000
Junior entuziast

Buna ziua ! Cine credeți ca va fi liderul pieței de voce si internet mobil de la noi din țara dintre digi mobil, orange sau vodafone?

88 Răspunsuri 88

Shadow1
Junior entuziast

În câțiva ani sigur digi va lua primul loc, pe majoritatea clienților ii interesează prețul cât mai mic.

Cunosc foarte mulți care nu dau 2 bani pe calitate atâta timp cât e ieftin. Eu unul rămân la Orange ca vreau viteze cât mai mari la netul mobil

Anonim
Neaplicabil

Exact! Viteza!

Anonim
Neaplicabil

Eu cred că va fi Telekom.

Veți fi surprinși la final.

Petru_2000
Junior entuziast

Daca digi va prelua telekomul mobil atunci isi va rezolva problemele cu infrastructura si cu tot.

Petru_2000
Junior entuziast

Totusi orange continua sa isi existinda reteaua 5g.

 

Petru_2000
Junior entuziast

Vodafone in ultima vreme trece prin momente grele, ei si-au vandut operatiunile din cateva tari, si la noi au pierdut 2 mil. clienti de pe cartele prepay

Anonim
Neaplicabil

Dețin și Orange și Vodafone. Din data de 17 Octombrie 2023, Vodafone a redus perioada de grație a cartelelor Vodafone preplătite la 90 de zile. Practic, au efectuat o "igienizare" în baza lor de date, în ceea ce privește numărul de SIM-uri cu numerele de telefon aferente declarate în trecut, până de curând abandonate dar încă active în rețeaua Vodafone România. Asta după o reducere graduală de la 300 de zile la 180 de zile. Ceea ce nu e neapărat rău și vă garantez faptul că Vodafone nu a suferit în realitate pierderi semnificative de venituri! Cartelele Vodafone preplătite cu 0 Euro credit au fost și încă mai sunt folosite, de preferință, de către "bronzații" care vor să "câștige" mai mereu grămezi sau chiar baxuri de țigarete.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai vreo prognoza peste care sa aruncam un ochi sau este o intrebare in functie de perceptia noastra asupra a ce vedem ca se intampla cu operatorii?

Momentan, eu as vedea cam asa lucrurile:

  • Orange inca trage dupa achizitia TKRM si se cam resimte
  • Vodafone parca nu mai are tragerea de inima in investitii, desi parca si pe acolo se cam cer
  • Digi cam este in curs de "absortie" de clienti nemultumiti, dar s-ar putea sa fie si o saturatie.

Ca parere personala (sunt client cu mobilul la Vodafone [numarul de munca], Orange [cartela] si Digi [abonamente]), cam toti au lacune, totul depinzand de cum se descurca in zonele de interes ale utilizatorilor.

Anonim
Neaplicabil

Spuneam că am și Vodafone. Au cumpărat de la ANCOM prin licitație mult mai puțin spectru decât Orange. Sistemele lor sunt praf, pline de erori. Scot în față obsesiv, iritant chiar, de mai bine de 4 luni de zile unica lor certificare de cea mai bună rețea telecom din România, oferită de către nemții de la umlaut AG. La sate, în extrem de multe locuri semnalul este efectiv mort. Predomină conexiunea H+ iar datele nu se încarcă. Rețeaua lor este construită în proporție de 100% cu echipamente Huawei care vor trebui înlocuite, întrucât SUA nu iartă. Mă refer la divizia din România. Au vândut operațiunile din Ungaria, Spania, Italia și din alte țări. Investesc cu viteza melcului și discreționar doar în Muntenia și într-o mică parte din Dobrogea, în timp ce Orange continuă să investească constant la nivelul întregii Românii, aducând cele mai fiabile și sofisticate tehnologii. Și multe alte aspecte. Cine mai alege în ziua de azi Vodafone România? Poate doar anumite instituții bancare și rețeaua de POS-uri. Plus Salvamont. Dacă până și membrii acestei comunități se "tem" doar de DIGI și de Telekom Mobile, mai are oare sens în anul 2024 ca cineva să mai acorde vreo atenție rețelei Vodafone România? Presimt un exit al Vodafone de pe piața din România! Când? Nu se știe.

Petru_2000
Junior entuziast

Multumesc pentru raspuns! Era o intrebare in functie de perceptia fiecaruia.

Petru_2000
Junior entuziast

Digi ramane lider pe portare probabil, ei atrag multi clienti an de an, e posibil ca pana la sfarsitul anului sa intreaca vodafone la numarul de clienti. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde și de cum va reacționa Orange în continuare! Dacă vor înțelege ceea ce ar trebui înțeles, atunci nu aș fi așa de convins că Digi va lua tot și nici nu cred că va fi bine pentru piață. Adică vor ajunge să monopolizeze totul și nu cred că se va mai pune accent pe prețuri mici, ci vor încerca să le majoreze, pentru că vor putea. Mă întreb ce se va întâmpla atunci? 

 

Petru_2000
Junior entuziast

O piata cu 4 operatori ar fi ideala, avand in vedere ca telekom-ul vrea sa se vanda atunci ar fi bine ca o companie ca si O2 de exemplu sa ii cumpere.

Anonim
Neaplicabil

Atunci când DIGI va oferi conexiuni 4G, respectiv 4G+, în aproape toate localitățile rurale din România și viteze precum prind eu în municipiul Bacău și asta chiar în baie, atunci da, va fi lider de piață telecom în România. Până una-alta, să ne delectăm puțin cu următoarea fotografie: