anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care festival vi se pare cel mai cool?

Miha_Z
#StarMember
Timp de o luna si jumatate ne vom putea bucura de magia marilor festivaluri ale verii: Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well. Daca ati fost la festivalurile prezentate cum vi s-a parut atmosfera si la care merita sa reveniti?
1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle. Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Felicitări participanților la festivaluri! Cred că a fost o experiență extraordinară!

coco_1
Junior
Untold ...........!

Miha_Z
#StarMember
@Vio73 sa stii ca se merita ca macar o data sa incerci aceasta experienta. E distractie, o stare de veselie pe toata lumea prezenta, muzica buna....totul e la superlativ.

Vio73
Mulțumesc! O să văd ce soluții găsesc. Urmează: https://www.orange.ro/festivals/afterhills/

Florin_D
Cunoscător certificat
Nu stiu daca UNTOLD-ul este cel mai frumos, dar cu siguranta cel mai mare este! Mi-ar placea sa merg o data la Untold, dar nu cred ca voi ajunge prea curand. Sper doar sa ajung in viitor la Neversea. Anul acesta am avut noroc sa ajung la Summer Well unde m-am simtit foarte bine, am cunoscut-o si pe @Miha Z (Salutari!).

Vio73
Am văzut deja primele impresii de la Afterhills și participanții au spus că totul e la superlativ. Felicitări Orange și organizatorilor!

Miha_Z
#StarMember
Intr-adevar a fost frumos la Summer Well. Mi-ar fi placut sa merg si la Untold, dar distanta e cam mare si as fi fost nevoita sa-mi iau concediu, ca pierd mult timp pe drum. @ Florin D poate la anu ne revedem si la Neversea si vom avea norocul sa cunoastem si mai multi membri din Comunitatea Orange. 🙂

Vio73
Am urmărit și eu ceva impresii. Pe lângă muzica bună și atmosfera deosebită, unele festivaluri de anul acesta au fost un prilej bun de a se testa noile tehnologii.

svetalex
Maestru
Acum 30 min pe Facebook a fost postat pe pagina festivalului Summer Well 2019-The After Movie... doar că după primele secunde a suna șefa mea :(. Am vizionat filmulețul și este bine făcut. Au reușit să surprindă destul de bine atmosfera de la festival și să îmi inducă o nostalgie pentru vară și pentru Summer Well. Sper să pot ajunge și anul viitor