anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Festivaluri 2021

Vrajitoarea
Cunoscător
Ieri a fost anunțat că va avea loc la început de septembrie Untold, iar azi a venit știrea despre EC Specials, în august. Cum vi se pare, intenționați să participați la vreunul dintre ele sau la un alt festival anul acesta?
16 Răspunsuri 16

Miha_Z
#StarMember
Am vazut si eu stirea, dar nu cred ca voi participa. Inca sunt indecisa daca ma voi vaccina si in plus este la distanta mare fata de orasul meu. Oricum este o veste buna pentru fanii de distractii si un pas inainte catre normalitate.

Vio73
#StarMember
Sunt vești bune pentru doritori, dar să vedem și cum vor sta lucrurile cu pandemia, pentru că de asta depinde totul!

FaraUnID
Campion certificat
In contextul actual va fi destul de complicata oranizarea acestor evenimente care se desfasoara pe parcusul mai multor zile. Asta ar presupune norme sanitare drastice care sa implice: dezinfectarea / igienizare periodica a toaletelor, dusurilor, zonei de camping, spatii de cazare, zonele de lounge, zonele de fast food, distantare. In cazul acestor festivaluri, desfasurate in camp, partea de toalete, dusuri, cazare este de tip camping sau de campanie pentru cei care au facut armata si se rezuma la strictul necesar. Din punctul meu de vedere este mult prea devreme sa ne aruncam la festivaluri de acest gen. Ipotetic vorbind, ce faci, tu ca si organizator, daca unul sau mai multi participanti la festival, desi vaccinati sau cu test negativ, incept sa prezinte simptome de COVID ?!?!?! Chiar astazi citeam faptul ca se asteapta un val 4 al pandemiei si tot mai multe voci din domeniu sustin faptul ca la 8 - 12 luni distanta din momentul dozei de rapel ar fi necesara o a 3-a doza pentru imunizare. Insusi premierul Florin Cîţu impreuna cu Arafat au spus ca daca lucrurile scapa de sub control, se va trage iarasi frana de mana din punct de vedere al restrictiilor.

FLo1
#StarMember
Am observat că au stat închise teatre, săli de operă / balet și nimeni nu a plâns. În schimb, doritori de combinări a guvizilor au sărit ca arși dacă tata Boc nu le va permite să se amestece între ei pentru a vedea 4-5 zgârietori de platane care nici măcar nu știu să-și deschidă pitpalacul. Doamne ajută-ne să trecem și peste această încercare!!!!

FaraUnID
Campion certificat
Pai, in Romania au fost proteste din seria "jos botnita" , deschiderea barurilor , a cluburilor , a caselor de pariuri , a pacanelelor. Adica, melteneala, cocalareala, inghesuiala. In Franta au fost proteste pentru deschiderea muzeelor, cinematografelor si a centrelor culturale.

Razvan
#StarMember
Nu voi participa la aceste festivaluri, nu am de gând să mă vaccinez doar pentru atât lucru.

delfinas
#StarMember
Eu nu mai sunt adepta aglomeratiei de multi ani, nu de acum, am un fel de claustrofobie pe baza de apropiere sociala in multime, precis e unul langa mine care tuseste/stranuta "la liber". Pentru mine, regulile cu spalatul pe maini, distantarea sociala nu erau o noutate, iar masca mi-a dat mai multa siguranta. Fiecare cu piticii sai. :)) Nu sunt o sociopata, imi place sa socializez, dar fara sa ne suflam in gura. E mai bine, din mai multe puncte de vedere. In plus, stim ca la astfel de adunari nu se cunsuma doar apa plata cu lamaie. Sunt fani carora le plac astfel de festivaluri tocmai pt vibe-ul colectiv, apartenenta la grup e f importanta pt ei. Pt ei, e o veste f buna, la fel pt turismul din Cluj. 🙂 Distractie placuta si sa nu vina valul 4!!!

TheSpecialist
Maestru
Pt mine vestea ca se organizează Untold anul acesta a venit cât se poate de bine . Am participat acum 3 ani , a fost super fain , o atmosfera incredibila ! Prea multe griji legate de Covid nu îmi fac , am trecut foarte ușor prin boala in iarna , sunt vaccinat , am anticorpi foarte mulți, deci ready to party !!! Organizarea la Untold a fost impecabila atunci, genul de oameni care participa nu include cefe late, spărgători de semințe, bombardieri & alții, asa ca atmosfera este destul de buna , nu prea te lovești de mizeriile cotidiene . Sunt încrezător ca totul se va derula foarte bine , mai ales ca am supraviețuit noi după aglomerările de sărbători din supermarket. Asa ca , sa fie liber și la distracție, dacă tot suntem sănătoși! De valul 4 nu îmi fac griji , ca veni undeva prin octombrie- noiembrie, dar va fi mai lejer. Mulți suntem deja vaccinați, iar mulți alții am dobândit imunitate de grup .

Cathy
Explorator entuziast
Probabil ca accesul se va face pe langa bilet si pe baza unei adeverinte de vaccinare sau dovada test negativ. Mie mi-ar placea sa particip mai ales acum cand probabil nu va mai fi permisa aglomeratia de altadata. Pana la urma si aceste evenimente sunt adresate unei anumite categorii de clienti.Nu toata lumea suporta muzica respectiva, artistii prezenti pentru ca e normal sa nu ai aceleasi gusturi si la 15 si la 30 si la 60 de ani. Astfel de evenimente cred ca sunt benefice pt foarte multi mai ales pentru orasul unde se organizeaza fiind o modalitate de promovare, ajutand turismul din zona, comertul, etc.

FaraUnID
Campion certificat
Evident ca accesul se va face pe baza adeverintei de vaccinare sau in baza unui test negativ nu mai vechi de 48 ore sau de 72 de ore. Multa lume nu intelege urmatorul aspect: Vaccinul nu te face imun la COVID!!! Chiar daca esti vaccinat, te poti infecta cu acest SARS-CoV, doar ca va fi o forma mai usoara deoarece organismul tau are deja anticorpi.

Cathy
Explorator entuziast
FaraUnID am inteles cu totii asta doar ca sansele sa te contaminezi la un festival sunt cam aceleasi pe care le ai si daca stai inghesuit intr-un autobuz mai ales cand mai face Metrorexul o greva spontana.

Jay
Campion certificat
Nu intentionez, pentru ca am alte lucruri mai importante de facut, dar, nici n-as spune nu.. insa, n-as vrea sa cheltui si, sa ma enervez, ca nu sunt lasata sa intru, pentru ca, ce sa vezi, trebuie sa fii vaccinat.. nu m-ar mira sa se intample asta, pentru ca vad ca apar tot mai multe "beneficii" pentru vaccinati.. Sa fie sanatosi, pe mine nu m-au convins balbaielile lor, ca este cea mai buna varianta si, cu cat se insista mai mult sa se puna presiune, cu atat devin mai reticenta.. Din moment ce vaccinul nu te impiedica sa te imbolnavesti si sa transmiti, cu ce sunt mai in regula cei vaccinati, decat cei cu imunitate de grup?.. Sa faca "stimabilii" de la conducere si dozele mele, ca nu le iau bani pe ele.. Nu e obligatoriu si, totusi, te obliga prin alte mijloace.. Din punctul meu de vedere, testul este la putere.. si, ceva norme de protectie.. P.S. Si mie mi-a placut la Untold, mai putin vreo doua senzatii ca miroase ciudat, dar, m-am lamurit care era sursa.. ☺

teacher_
#StarMember
Eu va recomand Electric Castle. E mai la țară, iarba verde, spatiu mai mult, la fel de îngrijit și atmosfera foarte frumoasa. Mă bucur că m-am vaccinat, sper sa pot merge măcar la unul dintre ele. Sa vedem și prețurile 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cine nu este foarte in tema, Electric Castle este in camp. Daca ploua ceva mai serios Electric Castle se transforma in Techirghiol , adica baie de namol. Buna si asta pentru reumatism - prea bun, prea ca la tara! In perimetrul Electric Castle, o apa la jumate se vindea cu 6 lei (la orice non-stop situat la periferia orasului, in pustietate, acea apa o cumperi cu maxim 4 lei), un amarat de sandwich se vindea cu 29 lei, o bere la 0,33 era 14 lei, o bere la 0,5 era 16 lei. Asta pe langa pretul biletului de intrare care difera in functie de zona de acces si facilitatile oferite. Plus ca la niciun comerciant din perimetrul festivalului nu functiona POS-ul si nu se accepta plata cash. Trebuia reincarcata acea bratara RFID.