anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care festival vi se pare cel mai cool?

Miha_Z
#StarMember
Timp de o luna si jumatate ne vom putea bucura de magia marilor festivaluri ale verii: Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well. Daca ati fost la festivalurile prezentate cum vi s-a parut atmosfera si la care merita sa reveniti?
1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle. Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

Miha_Z
#StarMember
Merci Costy.

Costy
Explorator entuziast
... păcat că nu se pot atașa și fișiere video...

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Super! Mulțumim!

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutari, din zona Targu Mures! Cateva poze, zona cetatii! De altfel, The Vibe Festival este in toi! Have fun! Cat cautam pe arsita, caldura aceste umbre de la verdeata aceasta frumoasa! ...Ps. Da asa este, deocamdata se lucreaza pe platforma de la Telekom,partea de parabola,dar din cate stiu, este pe alta unda de frecventa,alt satelit,din cate stiu, fata de ce folosesc cei de la telekom. Iar pe parte de fibra,tot in colaborare cu ei lucreaza,practic, prin firma terta,se fac instalariile fibrei,in vederea extinderii pe mult mai multe zone! Continue Have fun, Neversea,The Vibe,urmeaza Electric Castle s.a.m.d.

Jay
Campion certificat
Câteva poze din 6 iulie... 🙂

Vio73
Felicitări și distracție plăcută în continuare!

Jay
Campion certificat
Si, am si reciclat!.. prin Orange 🙂

Ascary
Campion certificat
Se pare că Neversea de anul acesta este super frumos.

mariussruben89
Explorator entuziast
As fi dat orice sa ajung, dar deocamdata a fost in plan altceva. Multumim de poze, Frumos!

Vio73
Interesant, dar trebuie răbdare și tutun! Foarte frumos!

Miha_Z
#StarMember
Foarte frumos, Jay. Distractie placuta in continuare celor care sunteti la festival.

Tina
Cunoscător certificat
Ma pregătesc pentru ultima zi de Neversea. Recomand tuturor sa încerce sa ajungă măcar o data. Este spectaculos. Am mai fost o data la Summer Well, dar eram cu treaba, nu pentru distracție. Dar tot mi s-a părut extraordinar!

Ascary
Campion certificat
Katy Perry n-a venit dar as fi putut macar s-o vad pe Inna 🙂

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta pe viitor vom incerca si noi aceasta experienta frumoasa.

Vio73
Cine știe ce ne rezervă viitorul. Mă bucur oricum când văd colegii că sunt mulțumiți și fericiți!