anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care festival vi se pare cel mai cool?

Miha_Z
#StarMember
Timp de o luna si jumatate ne vom putea bucura de magia marilor festivaluri ale verii: Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well. Daca ati fost la festivalurile prezentate cum vi s-a parut atmosfera si la care merita sa reveniti?
1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle. Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

Jay
Campion certificat
Nici eu n-am fost la niciunul, dar, as alege Neversea, pentru mare, apus, rasarit si plaja.. L-am tot ratat până acum... mereu imi iau concediu imediat după.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Jay, poate anul asta ai noroc si vei vedea si apusul si rasaritul la Neversea. 🙂 Nici eu n-am fost si de aceea vreau reactii si impresii pentru a sti pe viitor ce sa aleg.

Costy
Explorator entuziast
Nici eu nu am avut încă ocazia să particip la evenimentele respective... îmi doresc Neversea sau Untold. Mâine seară un coleg de serviciu va pleca în concediu exact pentru Neversea. Este client Orange, l-am rugat să își facă cont în comunitate și sa împărtășească cu noi experiența de a fi "live" pe plajă. Mâine (astăzi) o să-l rog din nou, sper să accepte.

Jay
Campion certificat
Miha, n-aduce anul ce aduce ceasul :)... Cred ca Electric Castle si Untold m-ar atrage, de asemenea.. in afara de a vedea artisti cunoscuți în actiune, festivalurile sunt in niste localități pe care nu le-am vizitat niciodată.. si mi-ar plăcea să combin 2 lucruri bune cu o singura vizita.. 🙂

Costy
Explorator entuziast
Jay, interesantă strategie! Big like!!!

Anonim
Neaplicabil
Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle. Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! 🙂

Vio73
#StarMember
Cred că Neversea și apoi Untold. Neversea pentru cei care iubesc marea și adoră să audă ( când este liniște) valurile și să simtă nisipul fin sub picioare, iar pentru alții, Untold. Sigur, e doar o părere personală, care nu contrazice alte păreri.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Hey! Am fost anul trecut la Neversea și a fost o atmosferă incredibilă, mi-a plăcut mult. Anul acesta, din păcate, nu mai ajung, dar sper să merg la Untold și Summer Well. Dacă mergeți la Neversea, Electric, Untold, Summer Well sau Afterhills avem o campanie drăguță, prietenoasă cu mediul! Mergeți la cortul Orange cu un telefon vechi, o tabletă sau accesorii pentru telefoane și tablete pentru a fi reciclate și puteți primi un super kit de festival: https://www.facebook.com/orangeromania/photos/a.140914079272025/2744531602243580/?type=3&theater

Miha_Z
#StarMember
Multumim Costy, ar fi interesant. Jay, ar fi frumos si pentru mine Untold, dar Cluj Napoca este la cativa km buni de Braila, mai sunt si la munca in acea perioada si din ce am vazut nu prea mai sunt locuri de cazare. Daca ar fi fost festivalul intre 11-16 august ar fi fost bine ca eram prin zona. :( Eu as fi optat tot pentru Neversea, e la mare, faci ziua plaja, iar seara te distrezi la maxim.

Miha_Z
#StarMember
MihaelaC multumim pentru opinia impartasita despe Neversea si pentru informatiile transmise! Frumoasa strategia de a colecta gadget-uri vechi si a oferi la schimb un cadou util.

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare, Avand in vedere ca Untold e la 115km distanta de mine,suna tentant,dar avand in vedere, locația la Neversea,as prefera prima data sa ma duc aici,imi e dor si de mare,de vacanta,de 2 ani,aproximativ,nu am apucat sa ma duc sa ma bucur de o vara,vacanta asa bine zis meritata,din motive fie personale,fie financiare. Dar imi propun,macar daca nu la Awake sau Vibe festival,sa merg,daca reusesc,daca nu,doar online. Superb si Electric Castle! Distractie plăcută celor ce merg,asteptam cateva poze,video!

Razvan
#StarMember
Voi merge în week-end la Neversea în premieră. La Untold mi-aș mai dori sa merg, deocamdată am zis pas, din motive financiare, după care ar fi interesnt și Afterhills în pădurea Dobrovăț de lângă Iași. Cere și vei primi de la Univers, asa ca nu se știe niciodată.

Romeo_
Senior certificat
Nici eu nu am fost la nici unul dintre ele 😞 dar as prefera pe cele de pe malul marii

Costy
Explorator entuziast
Se pare că bunul meu coleg nu dorește să ne bucure cu prezența lui, dar am primit câteva poze (via Viber).