anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cadouri Mărțișor și 8 Martie

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! După așa numita lună a iubirii am intrat cu dreptul în luna mărțișorului și a femeii. Încet, dar sigur se apropie vara 🙂

 

Pe lângă mărțișoarele tradiționale, flori și bomboane, ați pregătit și un altfel de cadou? Poate un telefon sau niște căști? 

Eu îi voi oferi mamei o nouă baterie pentru telefon. Acesta are deja 4 ani și capacitatea bateriei a scăzut destul de mult, în rest merge impecabil și nu are sens să îl înlocuim, deocamdată.

 

Voi ce cadouri ați pregătit? Oferiți și cadouri din aria tech?

17 Răspunsuri 17

teacher_
#StarMember
Soția mea vrea să își schimbe telefonul, poate reușim la Paști. Momentan doar mărțișoare handmade, nimic legat de tehnologie.

Razvan
#StarMember
Anul acesta am oferit doar mărțișoare, flori și suveniruri de 1 și 8 martie.

Jay
Campion certificat
Aria tech, momentan nu mai este necesară.. Si, cand e, e mai mult pentru mine.. Am echipat telefonul cu husa si, rezerva inca o husa si folie.. n-am avut timp sa-l echipez si cu folia.. Restul cadourilor vor fi din gama relaxare.. probabil o voi scoate pe mama in oraș.. Si, voi profita să ies si cu fetele.. Ne facem cadoul de a ne bucura, fiecare, de prezența celorlalte.. plus mici atenții...

Ascary
Campion certificat
Mihaela C am mai vazut oameni calici dar unul care să considere inlocuirea unui acumulator cedat irecuperabil cu unul nou drept cadou n-am mai vazut. :)) A cheltuit o avere saraca o avere sa te vada mare si tot ce primeste in schimb de ziua femeii este o baterie ambalata intr-o cutie cu fundiță. Ca sa mai dregi busuiocul pune acumulatorul deasupra unei cutii de bomboane. Eu m-am pregatit din timp pentru 8 martie,astfel ca am facut o precomanda la Orange pentru un Galaxy S20 Ultra,iar telefonul meu (țiplă luat acu' 2 ani) i-l dau ei impreuna cu o punga de mini croissanturi 7 days cu crema de cacao si vanilie.

Razvan
#StarMember
Ce glumă bună, să zici că telefonul tău este țiplă. Nu mai bine ii dai soției S20 ultra, ca să știi o treabă. 😄

Jay
Campion certificat
Eu cred ca pentru mama, niciun cadou nu valorează mai mult decât prezența copiilor..

Ascary
Campion certificat
Ca bine zici Jay,am sa-i daruiesc telefonul sotiei Duminică cand vine si soacramea pe la noi ca sa se bucure si mama ei de prezența noastră. _________ Razvan iubire-iubire da' S20?!! Tu ce cadou pregătești de 8 martie?

Vio73
#StarMember
Mărțișoare și flori! Nimic legat de aria tech.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@teacher_ foarte frumos, sunt pro mărțișoare handmade :) @Ascary bomboanele le păstrez pentru mine :)) i-am oferit mamei mărțișor pe 1 și urmează să ieșim în oraș să mâncăm ceva bun pe 8 și poate la un film. Am vrut să menționez doar cadoul din aria tech :))

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cine este in cautarea unui telefon nou, de buget si fara prea mari pretentii pentru mama, Xiaomi Redmi 7A poate fi achizitionat din magazinul online Orange cu extra-reducere de 20 euro prin programul Orange Phone Credit. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-redmi-7a-32gb-dual-sim-blue

Anonim
Neaplicabil
Gestul contează! Cârcotașilor! :))))

Miha_Z
#StarMember
Eu am oferit ca martisoare flori de sapun in cosulete. De ziua femeii voi lua mamei orhidee, ca sunt florile ei preferate. Din aria tech nu are nevoie de nimic. @Ascary cand ai adus in discutie de S20 chiar ma gandeam ca in sfarsit ii dai sotiei mobil nou si nu-i mai dai din cele folosite de tine. Dar mi-am amintit ca ai zis ca esti mai zgarcit cand e vorba de tehnologie. :)))

Gianni
Cunoscător certificat
Gestul contează cel mai mult. Mamele de obicei sunt mulțumite să le oferi numai o floare, dar mai mult se bucură de prezența copiilor sau măcar a nepoților. Eu sunt mai norocos, pe 7 Martie e ziua de naștere a fiicei mele, așa că eu deja am de sărbătorit 2 zile. Florile nu vor lipsi și nici o rezervare la un restaurant. Tehnologia o lăsăm pîna la Paști. Vă doresc tuturor un sfîrșit de săptămînă plin de bucurii:)))

Romeo_
Senior certificat
Doar flori si martisoare...asa e traditia ;)))