anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatie pentru monitorizarea cheltuielilor

Bilbo_Baggins
Junior entuziast

Buna ziua.

Imi puteti recomanda o aplicatie pentru gestionarea si monitorizarea cheltuielilor lunare? Eventual ceva care sa tina si evidenta facturilor si a tranzactiilor?

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Am android.

7 Răspunsuri 7

Miha_Z
#StarMember

Buna @Bilbo_Baggins. Îți recomand Fast Budget - Gestionare Bani. Are recenzii bune și e recomandata aplicatia de persoanele care o folosesc. Sper sa te ajute. 

Screenshot_2023-02-28-17-09-01-979-edit_com.android.vending.jpg

Screenshot_2023-02-28-17-08-38-669-edit_com.android.vending.jpg

FLo1
#StarMember

@Bilbo_Baggins: O simplă căutare după "cheltuieli" în "magazin play" va returna aplicații interesante, cu posibilități de export și particularizare după cum dorești. Personal recomand.... excel, sau după cum traduce Google:"foi de calcul". Succes.

Bilbo_Baggins
Junior entuziast

Multumesc mult amandurora, Miha si Flo.

Am cautat in magazin play si tocmai ca am vazut ca-s foarte multe am zis sa intreb aici, poate chiar a folosit cineva si recomanda din propria experienta. Multumesc inca o data.

Da, si eu tot cu xls-ul 🙂

@Bilbo_Baggins: Depinde cât de complex preferi selecția sau gestionarea resurselor. Excelul google-ului e gratis și fără reclame. Cele din magazin play pot fi cu reclame multe și rezultate slabe. De aceea rămânnla excel: îl modelezi cum dorești. 

Cu drag!

Razvan
#StarMember

Alții folosesc cu succes aplicația revolut. Recunosc, că nu am ținut niciodată evidența cheltuielilor foarte strict, doar in primii ani de achiziție la mașină. 

Pololică
#StarMember

Ar mai fi aplicatia Curve pentru platile cu cardul. O folosesc pe un telefon Huawei (fara GMS) si indiferent de ce solutie de plata aleg (telefon sau cardul fizic Curve), imi apar in aplicatie sumele platite, inclusiv ce reprezinta (restaurant, cumparaturi, carburant, etc).