anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Întâmplări funny cu telefonul

Cathy
Explorator entuziast
Ce întâmplări funny cu telefinul va aduceți aminte? Eu la începuturile telefoanelor inteligente am avut ceva probleme pana găseam sa apelez dădeam de la A la Z și înapoi în agenda și când în sfârșit am prins încredere ca ma descurc, în loc sa răspund cuiva care ma întrebase cât plătesc persoana care îmi ia copii de la gradi, am raspuns la jumătate din agenda "50 lei pe zi" și de aici diverse întrebări și lămuriri
10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember
Mi s-a întâmplat și mie să apelez pe alții din greșeală. Odată, mi-aduc aminte că mi-au dispărut efectiv toate numerele de la contacte. După ce am dat un restart, au reapărut.

Laura_cio
Senior
E la ordinea zilei sa apelez pe altcineva sau sa trimit mesaje altei persoane. Pe lângă toate acestea, am salvat doua persoane cu același nume in agenda telefonului și când am vrut sa apelez una dintre ele, nu mai știam care e persoana căutată. S-a întâmplat înainte de a avea un smartphone, pentru ca acum le poți vedea pozele pe whatsapp și îți poți da seama.

Ascary
Campion certificat
O întâmplare la care zâmbesc acum dar care la vremea ei a fost cam supărătoare. Hotărât să schimb iPhoneul fiindcă aveam dropcalls in zonele cu semnal slab m-am orientat către Samsung S4 care abia apăruse și am căutat pe net un preț mai accesibil pentru el. Am găsit pe Okazii unul nou in cutie cam la 3 sferturi de preț fata de cel din magazine. L-am comandat,l-am primit și mi-am frecat mâinile bucuros de achiziție. Bag cartela in el direct după ce mi l-au dat curierul nemai având răbdare să ajung acasă. Am sunat,se auzea bine și arată frumos. Ajung acasă dau să mă laud la nevasta dar nu aveam semnal. Dau un restart,mai mă mișc prin curte,apare semnalul,intru în casă dispare semnalul,locuri in care înainte nu avusesem probleme de semnal. Am inceput să mă îngrijorez. Mă uit la cutia telefonului și îmi dau seama că nu semăna cu una originala. Pfuuu sa vezi că mi-am luat un telefon de teste. M-am ars. Că sa înțelegeți,telefoanele de prezentare la lansare arată că unul complet doar că îi lipsește partea GSM. Întreprinzătorii noștri cumpăra aceste telefoane le desfac,schimba placa de baza,pun o liță in loc de antena și îl vând la fraieri că mine :)). Îl sun pe vânzător,i-am explicat că m-am prins de țeapă și că îi returnez telefonul și ar fi de dorit să-mi de-a banii înapoi daca mai vrea sa mai vândă vreodată ceva pe Okazii (eram și eu un sef mai mic pe acolo pe vremea aia). Băiatul a înțeles cu cine sta de vorba și s-a conformat. De atunci cumpăr telefoane numai de la Orange :)))

FaraUnID
Campion certificat
Cu mult, muuuuult timp in urma, a fost odata ca niciodata, ca de nu ar fi nu s-ar povesti... perioada Wap Unlimited la Orange, cand in cadrul portalului wap.orange.ro aveai acces la o gramada de informatii precum ghid tv, bancuri, horoscop, revista presei, curs valutar, radio online, tv online, etc In acea perioada detineam un Sony Ericsson K700i si ma uitam destul de des la posturile TV disponibile in cadrul site-ului si foarte multa lume, inclusiv prieteni, se uitau la mine ca la un extraterestru. Pur si simplu nu intelegeau cum de este posibil asa ceva sau refuzau sa creada ca eu ma uit la TV live de pe telefonul mobil. A urmat perioada primului smartphone SPV achizitionat de le Orange si iarasi eram extraterestrul grupului. Cum era posibil ca un telefon mobil sa aiba memorie RAM, procesor, chipset video si Windows pe el si asta in conditiile in care multi cunoscuti nu detineau PC in gospodarii!

Vio73
#StarMember
Anul trecut trimiteam de mama focului pe wathapp glume politice la un număr al unui coleg de-al meu, care avea 2 telefoane. Știam că era număr prepay de Orange, iar el mai avea un număr portat în Telekom. Așa cum spuneam, am trimis zeci de mesaje haioase cu politicieni și la un moment dat mi se scrie mesajul : dar cine ești tu? Îi spun că sunt eu, colegul lui, bla,bla, bla. Îmi spune că este o ,,ea" și că are numărul de vreo două luni. Îmi cer scuze și mi se răspunde politicos ,,nu ai pentru ce!". Vă dați seama că am rămas mut de uimire! L-am sunat pe colegul meu pe celălalt număr și mi-a spus că nu a mai încărcat cartela de mult și nu mai este activă. I-am povestit apoi faza și a râs cu lacrimi!

Laura_cio
Senior
Mi-am amintit citind la voi o exprerienta cu semnalul. Eram in vacanța la bunici, intr-o zona cu semnal slab. Singurul loc unde aveam semnal era lângă un zarzar. La scurt timp, bunicul a tăiat zarzarul și surpriza: ZONA FĂRĂ SEMNAL.

imch
Cunoscător certificat
Acum vreo 19 ani, poate chiar 20, am hotarat cu 3 prieteni sa facem creasta Fagarasului. 3 din 4 aveam telefoane mobile. Eu Alcatel, prietena mea cea mai buna un Nokia si un amic un Bosch. In prima noapte pe munte, la cabana, am avut grija de telefoane ca de Sfintele Moaste: le-am invelit in haine, le-am bagat in rucsac... Totul pentru a salva bateria cat mai mult. De, la +2000m e olecuta frig. Dimineata singurul telefon inca functional era Alcatelul meu. Era pe vremea când inca se mai faceau in Franta, celelalte erau de prin China sau Malayesia. A durat cam 7-8 zile sa facem creasta. A tinut bateria mea aceste 7-8 zile. Il scoteam din rucsac numai pe creasta unde ma plimbam cu el stanga drapta ca nenicii aia cu betele de cauta apa. Eu cautam o galeata de semnal. Trebuia sa anunt acasa la mama ca suntem inca in viata :-D. Mama era responsabila sa ii anunte pe ceilalti 3 parinti. A murit bateria in gara, cand mai erau 15 minute si venea trenul (asa l-am prins, aproape la mustata), cand am sunat-o pe mama si i-am spus "Suntem in gara, ajungem la 9, fa-ne cartofi prajiti" Si a murit... Telefonul... Acasa mama ne-a asteptat cu cel mai minunat festin posibil care a compensat intr-o masura extrem de mica faptul ca schimbasem aerul de pe creste cu aerul capitalei. Telefonul ala, Alcatel One Touch Easy (ultimul racnet in '99),continua sa fie eroul meu!

Razvan
#StarMember
Am avut un telefon BlackBerry Clasic cumpărat de la Orange. S-a stricat senzorul de proximitate și în timpul apelului, forma numere aleator și începea sa sune și ma pomeneam în timpul conversației ca sunt trecut în așteptare. Dupa ce închideam un apel și îl puneam în geantă, suna pe ultimul număr apelat.

Jay
Campion certificat
Nu stiu daca se poate numi funny, atunci nu mi s-a parut, acum, privind in urma mi se pare amuzant.. Am umblat in setarile primului meu telefon, nu mai stiu exact de ce, Sagem, dar, am reusit sa setez altceva si nu mai reuseam sa ma descurc.. Am sunat la serviciul clienti si dupa ce am povestit ce-am patit, am fost certata de consultant, ce am cautat eu acolo (sa setez nu stiu ce in telefon)... Nu cred ca se mai intampla in zilele astea sa fii certat ca ai umblat in telefonul tau :)))

Ascary
Campion certificat
Nu,nu se mai întâmplă Jay :)) Va amintiți când trebuia să băgăm setările de internet manual? Ne chinuiam prin meniu. Mai târziu au apărut SMS-urile cu stările de internet :))