hopa...nici mie nu imi place sloganul asta,si este si fals.
este un business,un troc intre 2 parteneri,ce ar trebui sa fie?
si,imi pare bine sa spun, cu 17-18 ani in urma contractele cu firmele de telefonie au fost pentru multi o capcana urata, atunci da,poate aveai motive,dar acum,este o firma super,orange cel putin,pentru ca nu am alte cunostinte.
oferte garla,beneficii,reduceri,de toate.
e loc de mai bine (cu netul).
dar sa intri asa berbeceste, gen "care-i stapanul " sau treburi din astea,nu merge.
de ce nu te duci intr-o alimentara sa ceri negocierea pretului...poftim,am dat un exemplu,in comert nu este un stapan si un sclav,nu merge asa cu "ei depind de noi".
mai ales in cazul firmei astea.
am stat pe prepay ~17 ani,si acum am trecut pe abonament pentru ca nu reuseam sa gasesc net pentru locatia mea. si suntem multumiti! functioneaza nesperat de bine.
am primit routerele gratis,telefonul am achitat cash putin,abonamentul e rezonabil.
asa...platesti apa care este doar adusa prin conducte,nu este "produsa" samd.
nu trebuie sa judecam vis a vis de nevoia pe care consideram ca trebuie sa o satisfacem,ci trebuie sa chibzuim daca putem sa ne satisfacem acea nevoie.
daca nu putem,nu invinuim pe altii. nu rezolvi nimic asa.
m-am uitat si eu pe contract; in afara de respectarea achitarii abonamentului la timp,si a eventualelor rate la terminale,nu vad alte cerinte.
si apropos de piata libera,sunt si alte firme.