anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Mesaj informare Orange (Mentenanță 27.07.2024, 22:00 - 28.07.2024, 05:00)

Fost Membru
Neaplicabil

1000008983.jpg

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Confirm că l-am primit și eu și este foarte bine că se fac aceste informări, pentru ca oamenii să știe din timp ce se întâmplă.

Mulțumim!

Anca07
#StarMember

Da, confirm si eu. 

Apreciez informarea:)

Pololică
#StarMember

Yoxo văd că nu este afectat. Nu am primit mesaj similar. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Fost Membru
Neaplicabil

Yoxo este/nu este Orange.

Depinde cum privești lucrurile.

Va fi afectat si YOXO.

IMG_1664.png

Am văzut că apare doar în aplicație. Am crezut că se va primi sms, ca și la Orange. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

YOXO vrea sa fie un “abonament 100% digital”, iar SMS-ul fiind deja considerat “old school”… nu incape in politica celor de la YOXO. 😂

Fost Membru
Neaplicabil

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Să știi că sunt mai "old school", dar, atât timp cât nu vor fi probleme de utilizare, noi să fim sanitari! Oricum, la ora aia mă întorc pe partea cealaltă 😁

FLo1
#StarMember

L-am anunțat și eu pe acest topic, unde nu l-ai apreciat ca aici. 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Fost Membru
Neaplicabil

Este un mesaj informativ și a fost prezentat ca atare.

Sunt obișnuit cu astfel de mesaje, nu este ceva ieșit din comun.