la 28-09-2025 06:13 AM
Vreau sa inchid abonamentul. am contactat serviciile Orange de la sfarsitul lunii august. Mi-au zis ca ma suna in 10 zile. se termina septembrie si inca nu m-au contactat. cum se procedeaza in acest caz?
la 28-09-2025 06:49 AM
Mariuca, bun venit in Comunitate!!!
Cel mai sigur si rapid mod de rezilia abonamentul e sa mergi intr-un magazin Orange.
Mai poti folosi varianta: chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.
la 28-09-2025 06:49 AM
Mariuca, bun venit in Comunitate!!!
Cel mai sigur si rapid mod de rezilia abonamentul e sa mergi intr-un magazin Orange.
Mai poti folosi varianta: chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.
la 04-10-2025 07:44 AM
Nu pot folosi aceasta de pe calculator, iar celularul e mort aici caci Orange nu are acoperire unde stau eu.
la 04-10-2025 07:45 AM
Am fost intr-un magazin Orange si au zis sa insist la telefon....
la 28-09-2025 07:09 AM
Salutare!
Contactează serviciul clienți din nou pentru a vedea exact ce sa întâmplat. In mod normal trebuia să fii contactata in 7 zile lucrătoare. Ai primit un număr de identificare in urma solicitării?
În funcție de răspunsul acestora te poți adresa și ANPC, Orange avea obligația de a soluționa cererea în termenul de 30 de zile.
Informații despre cum poți rezilia un abonament ai in linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange
Este de preferat că cerere sa fie scrisă (ex prin chat-ul din aplicație) și să se ceară un număr de identificare in urma solicitării.
la 04-10-2025 07:50 AM
Cum pot solicita închiderea abonamentului?
Prin apel gratuit la 300 - Serviciul Clienți UNDE LOCUIESC< ORANGE NU ARE ACOPERIRE si deci nu pot apela
De ce nu isi fac treaba?
la 28-09-2025 10:45 AM
te duci intr un magazin Orange - trebuie sa fii clar concis si determinat in exprimare cu operatorul de la ghiseu si sa nu cedezi "ispitelor" prezentate de El - transformi abonamentul intr o cartela prepay - daca in termenul de 30 zile esti sunat cu oferte REFUZI clar orice fara sa dai curs la discutii.punct.
la 04-10-2025 07:54 AM
Draga mihai_13 Ispite nu am caci Orange-ul nu are acoperire unde stau eu...dar ii las, ca poate ma ajuta ei sa adun probe si sa-mi plateasca rau daca nu inchid abonamentul cum le-am cerut.
la 28-09-2025 02:00 PM
Bună, @Mariuca100
Ai aici varianta online de trecere pe prepay, cu mențiunea că poți să le scrii din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)-Contact și feedback- Scrie-ne și alegi apoi transfer operator.
În rest, poți să faci și online cererea de reziliere a abonamentului (cu mențiunea că vrei să treci la prepay), dar și într-un magazin Orange.
Succes!
la 04-10-2025 08:00 AM
Am facut. Sau mai bine zis AM REFACUT! desi a trecut o luna si mai bine, inca nu m-au contact.
la 29-09-2025 06:34 AM
Salutare. Fie depui o solicitare online din My Orange, telefonic cu solicitarea nr de înregistrare al cererii, fie prin poștă cu solicitare transmisă cu confirmare de primire la sediul social. La magazin, dupa ce o depui să soliciți copie după solicitare cu nr înregistrat, asta ca să ajungă la persoana care se ocupă de rezilieri.
la 04-10-2025 08:09 AM
Buna, Razvan. Orange trebuie sa instruiasca/ oblige toti lucratorii atunci cand preiau un mesaj telefonic sa comunice clientului nr te inregistrare!!!! Nu au facut-o.. **beep**? Neprofesionalism? Bataie de joc? Pe propria raspundere decla ca nu au facut-o! Nici nu am stiut ca exista asa ceva.. La asta sa ne raspunda cei de la Orange.
la 04-10-2025 08:10 AM
**beep**? era "n e simtire"?
la 04-10-2025 08:18 AM
@Mariuca100 contactează serviciul clienți telefonic pentru a verifica dacă exista o cerere de reziliere deschisă. In caz că este ceri numărul solicitării. Dacă nu faci o noua solicitare prin chat și vei primi un număr al solicitarii atât prin chat cât și prin mesaj text.
la 04-10-2025 08:22 AM
Am trimis prin email. Acum este o dovada clara. Nu mai exista nici un dubiu. Astept sa solutioneze cazul. Faptul ca nu au lucrat profesionist ma face si mai mult sa imi doresc sa plec de la ei.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor