anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trimitere SMS în rețeaua Vodafone

doesntmttr
Junior entuziast

În urma unor sms-uri repetate (tip spam) am ajuns în punctul în care nu mai pot trimite SMS în rețeaua Vodafone ( erau numerele folosite de mine pentru muncă).

Cei de la Vodafone spun că ei nu pot restricționa un Nr Orange în rețeaua lor, cei de la Orange spun că totul e ok cu numărul meu. 

Pot să sun Vodafone, pot să trimit SMS în rețeaua Orange, dar nu pot trimite SMS pentru Vodafone

22 Răspunsuri 22

RafaHelper
#StarMember

Salut @doesntmttr

Folosești un abonament sau o cartela Orange? Daca folosești un abonament ce tip este acesta?

Salut. 

Folosesc abonament Smart plus 15. 

Ce telefon folosești cu abonamentul Orange?

S23 ultra. Dar nici din alt telefon nu se pot trimite sms-uri

RafaHelper
#StarMember

Atunci e destul de clar, ai o limitare pe cont pentru serviciul SMS. 

Conform termenilor si condițiilor nu ai voie sa trimiți un număr exagerat de mesaje pentru ca pot fi interpretate abuziv. 

(4) Clientul se obligă să nu expedieze mesaje scrise, să nu inițieze
apeluri sau să utilizeze date mobile, cu ajutorul unor sisteme
automate sau manual, în scop promoțional sau de prezentare
a serviciilor/produselor sale, indiferent de natura acestora, ca
activitate de cercetare de piață, sau în orice alte scopuri care sunt
contrare utilizării pentru nevoi proprii a Serviciilor furnizate de către
Orange România. Orice utilizare a Serviciilor Orange în alte scopuri
decât efectuarea și primirea de apeluri/SMS/MMS/apeluri video
directe între utilizatorii finali este strict interzisă. De asemenea,
utilizarea Serviciilor Orange cu echipamente care permit generarea
automată și/sau rutarea automată de apeluri/SMS-uri/MMS-uri/
apeluri video este strict interzisă.

Mai multe detalii găsești aici: https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2024-08/Brosura-TCG-abonamente-120x170mm-iulie-20...
Ce poți face in aceasta situație? Trimite un mesaj din secțiunea Contact si cere sa-ti fie verificat contul pentru limitări in cazul serviciului SMS si daca se pot retrage aceste limitări si cand. https://www.orange.ro/contact/

Sa ne spui ce ai rezolvat.

Am sunat iarăși la Orange support, și încă o dată m-a asigurat tipa că nu am nici o restricție pe număr, și că lor le apar toate sms-uriile mele trimise. Nu știu cum a verificat acest lucru, dar aia e. M-a sfătuit să merg la o altă agenție Vodafone și să întreb iarăși de la ei.

Și eu cred că problema e la Vodafone, din moment ce pe Digi poți trimite SMS uri.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@doesntmttr, s-a rezolvat situația?