la 17-09-2024 10:52 AM
În urma unor sms-uri repetate (tip spam) am ajuns în punctul în care nu mai pot trimite SMS în rețeaua Vodafone ( erau numerele folosite de mine pentru muncă).
Cei de la Vodafone spun că ei nu pot restricționa un Nr Orange în rețeaua lor, cei de la Orange spun că totul e ok cu numărul meu.
Pot să sun Vodafone, pot să trimit SMS în rețeaua Orange, dar nu pot trimite SMS pentru Vodafone
la 17-09-2024 11:16 AM
Eu cred că poți trimite SMS urî, dar nu le mai văd destinatarii.
Am intrat în Mesaje, am apăsat litera cu care începe contul meu de Gmail și mi-a apărut un meniu. Acolo am găsit "Mesaje blocate și spam". Când am apăsat, am găsit SMS uri blocate , care erau de la Mega Image si CCC. Chiar mă întrebam de ce nu mai primesc sms săptămânal de la MI, cu oferte personalizate. Am confirmat că nu sunt spam si au revenit în meniul principal. Trebuie ca destinatarii sa deblocheze SMS urile de la tine sau sa dezactiveze că nu vor să se blocheze mesajele considerate spam (din setările Mesaje). Spre deosebire de apelurile blocate, pt care primești notificări, la SMS uri văd că nu ești notificat că ai primit ceva considerat spam.
la 17-09-2024 10:12 PM
Nu are cum să fie blocat, sau marcat ca spam că eu folosesc fiecare telefon, cu app pt mesagerie nativă.
la 17-09-2024 11:25 AM
Salutare!
Se intampla la toate numerele de Vodafone (ma refer la cei care trimiti sa fie in Vodafone) sau aleatoriu? In celelalte retele sunt probleme?
Sincer, nu stiu ce se intampla cu un numar reclamat ca spam, adica nu stiu cine blocheaza trimiterea sau receptia sms-urilor.
la 17-09-2024 10:14 PM
Doar Vodafone.
Încât mi-am spamat 3 numere Vodafone, și acum nu mai primește SMS de la mine nici numărul la care n-am trimis niciodată SMS. E exclus ca vreo setare a unui telefon să fie de vină.
Ce mă neliniștește e că operatul din call center Vodafone zice că Orange e de vină, și invers.
la 17-09-2024 10:27 PM
Te-ai uitat in meniul mesageriei din telefoanele Vodafone? Nu ai gasit numarul tau la "blocate"? Blocarea poate fi pe contul de Gmail cu care esti logat pe telefon, nu neaparat pe numarul de telefon.
la 17-09-2024 10:36 PM
Da, nu are nici unul din cele 3 blocate numărul meu, unul e un iPhone care nu e logat nicăieri în afară de iCloud.
Variațiile se aseamănă doar la simplul fapt că toate trei au Număr Vodafone.
Nu pot trimite SMS nici numărului Vodafone cu care nu am mai interacționat niciodată.
la 17-09-2024 10:38 PM
Un consultant Orange mi-a zis să schimb cartela, că e veche.
Dar nu văd ce rol are, până când am semnal, pot suna, pot fi sunat, și trimit SMS în toate rețelele în afară de Vodafone
la 17-09-2024 10:58 PM
Ar putea exista o legătură, iar cum nu ai nimic de pierdut....poți face această încercare. Poate fi referitor la configurarea centrului de mesaje.
la 18-09-2024 12:24 AM
Ciudat!
Ai incercat sa mai trimiti si altor numere din alte retele?
la 18-09-2024 11:34 AM
Da, totul ok către Digi.
Către Orange nu se pune problema.
la 17-09-2024 11:51 AM
@doesntmttr: Bun venit în Comunitatea Orange. ”Nu pot trimite SMS în Vodafone” înseamnă că primești mesaj de eroare la expediere sau că mesajul expediat nu ajunge la destinatar?
la 17-09-2024 10:10 PM
Mie nu dă nici o eroare, îmi arată că au fost trimise, fără semnul exclamării.
Iar la receptor pur și simplu nu arată nimic.
la 17-09-2024 10:53 PM
Și înțeleg că de la alte numere (indiferent de rețea) primești SMSuri pe cele 3 numere Vodafone. În acest caz încearcă să vezi dacă SIM-ul în alt telefon se comportă similar. Mă gândesc că uneori prea mult "smart" produce și probleme nedorite. Altfel, eventual o resetare pe cont, la SIMul de Orange.
la 18-09-2024 11:33 AM
Sim-ul de pe care nu pot trimite SMS către Vodafone e la fel și în alt telefon.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor