anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trebuie schimbata cartela Sim la trecerea de pe abonament de PrePay?

Mimi24
Junior

Bună ziua, 

Am rugămintea să mă ajutați în următoarea problemă : 

Am avut abonament și am optat pentru PrePay, întrebarea este dacă trebuie schimbată cartela fizic și dacă imi pot păstra numărul de telefon. 

Mulțumesc anticipat. 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Mimi, nu e nevoie de alta cartela SIM si fireste ca poti pastra numarul, numai ca atunci cand reziliezi contractul pt abonament, sa mentionezi CLAR ca vrei sa treci acel numar pe prepay, ca sa nu-l inchida de tot.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Trixen
#StarMember

Salutare,
Am trecut prin scenariul tau si fost foarte simplu. Tin minte ca am primit SMS cand s-a realizat trecerea si asta a fost tot. Cartela SIM si numarul se pastreaza.
In functie de situatia ta, e posibil sa ti se ceara sa adaugi credit/optiune in primele zile pentru a pastra numarul, dar cam atat.

delfinas
#StarMember

Mimi, nu e nevoie de alta cartela SIM si fireste ca poti pastra numarul, numai ca atunci cand reziliezi contractul pt abonament, sa mentionezi CLAR ca vrei sa treci acel numar pe prepay, ca sa nu-l inchida de tot.

Multumesc frumos! O zi frumoasa! 

Cu drag!!! Te mai asteptam in Comunitate, o zi frumoasa!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă dorești să treci de la abonament la prepay ai detalii in linkul de mai jos despre modul în care poți face acest lucru:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-trec-de-la-abonament-la-cartel-prepay 

Poți păstra atât numărul cât și sim-ul. Daca va fi necesar schimbarea sim-ului ți se va comunica aceste lucru (in mod normal nu este necesar).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Simplu și la obiect: nu, nu trebuie schimbată!