La Orange, la contractarea unui pachet Love ai un bonus de 10 euro pentru fiecare an vechime in retea. La 15 ani vechime beneficiezi de un voucher de 150 euro.
La Telekom s-a instalat disperarea si din acest motiv vin cu oferte disperate ca doar, doar mai agata cate un client care sa incline putin balanta in favoarea lor in procesul de vanzare a companiei. Din propria experieta pot sa-ti spun ca in momentul in care am solicitat o oferta de retentie de la ei pentru pachet cu 3 servicii, am primit fix oferta standard si nimic in plus.
In anii trecuti, tot cei de la Telekom, au avut de BF o oferta prin care la incheierea unui contract nou sau prelungirea unui contract deja existent dar iesit din perioada minima contractuala de 3 servicii ofereau un voucher de 300 lei valabil pe clickshop, iar pentru un abonament cu 4 servicii valoarea voucher-ului era de 400 lei.
Fiind iesit din perioada minima contractuala am solicitat si eu oferta publica asa cum aparea la ei pe site. Raspunsul lor "Nu puteti beneficia de acea oferta". Cu toate ca ma repet, nu am solicitat nimic personalizat, am vrut strict oferta publica standard asa cum aparea la ei pe site.
Eu unul sunt satul de amatorismul celor de la Telekom.