anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon in rate la prelungirea abonamentului

Danut100
Începător

La prelungirea abonamentului nu pot beneficia de cumpararea unui telefon in rate introduse in abonament fara a fi nevoit sa dau avans ? Am abonament de 18 euro acum 

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Faptul ca ai 18 luni iti ofera dreptul de a achizitiona telefonul in rate. Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa platesti un avans stabilit in functie de valoarea telefonului, vechimea în rețea, valoarea abonamentului și istoricul tău de plată.

Poți face o simulare în magazinul online Orange, după ce te autentifici cu contul My Orange asociat numărului pentru care dorești prelungirea abonamentului.

https://www.orange.ro/help/pot-sa-imi-cumpar-un-produs-in-rate-si-sa-platesc-un-avans-13708 

Danut100
Începător

Eu doresc fara a da avans ? Nu se poate ? 

MihaiC99
Campion certificat

Oferta este cea pe care o obtii in urma simularii in magazinul online. Fiind logat cu contul aferent numarului pe care doresti să-l prelungesti.

In cazul tau , probabil ca nu. Testeaza cu un telefon cu o valoare mai mica.

https://www.orange.ro/help/pot-sa-imi-cumpar-un-produs-in-rate-si-sa-platesc-un-avans-13708 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde și de ce telefon dorești să achiziționezi, pentru că, dacă este foarte scump, nu se poate fără avans.

Dacă vrei un telefon de 1000-1800 lei, cred că poți lua fără probleme.

De curiozitate, ce telefon vrei să îți iei?

Ai cerut și o ofertă pe Chat Djingo  , dacă zici că ai peste 18 luni?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

GreenArrow89
Cunoscător

Ratele probabil sunt calculate și în funcție de câte abonamente ai și cat plătești lunar, eu de exemplu pot cumpăra absolut orice telefon fără avans dar am multe abonamente pe cont, soția are 1 singur abonament si ii cere avans dacă cumpără un telefon mai scump de 3000 lei din ce am văzut