anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon așa zis bonus la reînnoire abonament

mtudor
Începător

 

Am reînnoit abonament, la câteva săptămâni am primit telefon să ridic un telefon din acela anii '90. Gratis? Da gratis m-au asigurat cei din magazin.

Mi-au venit rate, am returnat telefonul, ratele continuă să vină, ei spun că am semnat digital, știe cineva cum scap de ei?

Rușine mare pentru Orange, never again!

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember

Reclama agentul de vânzări pentru înșelătorie, la Orange și de ce nu la poliție.

Pololică
#StarMember

Salut, la reinnoire ai citit contractul? Ar trebui sa scrie acolo ce primesti (servicii si aparatura). La mine, la ultima reinnoire de contract, pe langa un telefon pe care l-am vrut in mod express, am mai primit si doua telefoane "din anii 90" gratuit. Si telefonul luat in rate era specificat ca anexa intr-un act aditional ("angajament de plata") plus facturile aferente fiecarui produs (pentru garantie, desi, toate telefoanele cumparate pana acum de la Orange n-au avut nevoie de asa ceva, nici dupa 5 ani de utilizare. Si nu vorbesc de telefoane scumpe, ci cel mult clasa medie).

Razvan
#StarMember

Am văzut destule cazuri de înșelătorie, mulți oameni merg pe încredere nu mai citesc ce semnează, dar asta nu le dă dreptul agenților să abuzeze de încredere. 

And04
Senior

Salutare, @mtudor 

Imi pare rau pentru situatia ta. Te sfatuiesc sa cauti contractul si sa verifici ce scrie in el.

Apoi sa faci o sesizare la Orange folosind una dintre modalitatile de aici sau sa mergi intr-un magazin Orange si sa vezi ce se poate face.

Asteptam vesti.

Ce scrie contractul?!  Am fost de bună credință și nu l-am citit, am mers pe ce mi-au spus oamenii Orange, Brașov Calea București, cine citește gunoaiele vostre de contracte?!

De ce? Pentru că vin de pe alte meleaguri și nu m-am gândit nici o clipă că o multinațională in România are aceste practici, rușine !

Anonim
Neaplicabil

Salut

Astfel de practici se tot utilizează.

Ia legătura cu ei și încearcă rezolvarea problemei daca nu se poate faci o plângere la ANPC.

https://www.orange.ro/contact/ 

Eu prefer sa nu achiziționez telefoane prin Orange.

Abonament de la Orange 

Telefon din magazinele de profil preturi bune.