anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal tv și internet Orange Timișoara

Nandy73
Junior entuziast

In viitorul apropiat as vrea sa trec  cu serviciile la Orange dar înainte de asta vreau  să știu cum e semnalul tv,internet in Timișoara.Conteaza numărul de abonați pe imobil?Am doar un vecin care are Orange .Cât depinde de numărul de abonați și cât de instalație?

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă ai pe cineva care are deja Orange, atunci este în regulă, adică există fibră optică în imobilul respectiv. Urmărește dacă acea persoană are fibră optică, nu altfel de servicii!

Dacă are, atunci nu vor fi probleme, în principiu. De ce spun asta?

Îți pot da exemple concrete, pe mine, pe sora mea și pe un nepot. Eu stăteam acum vreo 3-4 ani într-un bloc, la etajul 1 și mi-au tras de la parter fibră până în apartament. Sora mea stă la etajul 4 și tot așa, i-au tras de la parter separat La fel și nepotul, stă la etajul 5 și i-au tras de jos. Bine, noi locuim în Pitești, dar cred că așa vor face și în Timișoara.

Ia legătura cu ei, la un Orange Shop și sper să reușești!

Baftă!

Nandy73
Junior entuziast

Mulțumesc 

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Având în vedere că ai un vecin care deține servicii Orange în zonă ar trebuii să obții informațiile dorite de la acesta.

Care este furnizorul tau actual și ce te-a determinat să cauți o alternativa?

Numărul de abonați care folosesc concomitent rețeaua poate influenta viteza internetului.

De asemenea echipamentele folosite pot influenta viteza internetului.

Există foarte mulți factori care pot influenta calitatea serviciilor de aceea este important sa te informezi direct de la sursa (persoane care folosesc serviciile în zonă ta).

De asemenea poți întreba și ce timp de reacție are furnizorul atunci când este sesizat cu privire la anumite defecțiuni.

O zi faina!🌞

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Offtopic: Cum se mai prezintă situația legată de MTV-uri?

Alex_ORO
Ex Angajat Orange

Am 2 servicii fixe, unul pe Int. Doinei, pe langa Iulius Town, si unul in Aradului. Upload/download aproape de maximele mentionate in contract, uneori chiar maxim. Daca ai posibilitatea, recomand sa iti pui.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning