anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai primesc apeluri și nici mesaje

Radu16
Începător

Nu mai primesc apeluri și nici mesaje 

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@Radu16: Bun venit în Comunitate. SIM-ul are semnal pe telefon? Apare ”Orange RO” ca operator selectat? Poți apela / trimite SMS? Doar recepția este problemă? Dacă nu ești în România este o mențiune importantă dacă ești în roaming.

Te așteptăm cu detalii. Numai bine. 

Radu16
Începător

Da apar toate astea dar eu.

Am semnal 

Dar nu mai pot efectua apeluri sau sa trimit mesaje și nici sa le primesc sunt în tara

În mod normal pentru apeluri nu ar trebui să fie probleme la recepție (dacă nu ai redirecționare de apel). Pentru SMS-uri atât timp cât numărul centului de mesaje este editat corect (+40744946000), nu ar fi probleme. Dacă persistă problema, poți solicita o schimbare a SIM-ului într-unul dintre magazinele Orange, gratuit pe baza CI. Ai detalii în acest sens aici

YanNich
Junior entuziast

Buna,

Ai incercat sa intri în legătură prin chat cu un operator Orange.

Poate este o modificare legată de cont.

Anca07
#StarMember

Buna @Radu16

Pare a fi o problema individuala, fie cu cartela fie cu telefonul pe care il detii.

Recomandarea mea ar fi sa inserezi cartela intr-un alt telefon si sa testezi daca poti apela sau trimite mesaje. Daca da, atunci e o posibilitate ca telefonul tau sa nu fie ok, sau sa nu aiba setarile necesare primirii de apeluri si/sau SMS-uri.

Si un restart al telefonului merita incercat, daca nu ai facut asta deja.

Te asteptam sa revii in comunitate sa ne spui daca ai posibilitatea de a testa cartela intr-un alt telefon, si daca a functionat.

Zi faina!☀️

DanielaH
Moderator

@Radu16, ai încercat să faci o probă cu SIM-ul într-un alt telefon?

MC24
Începător

Buna,

Ai reușit să rezolvi problema legata de apeluri și mesaje?

Radu16
Începător

Nu deloc

E inutila aplicația și orice alta metoda de la Orange sau my orange tot într-un magazin m au trimis sa rezolve cei de acolo, adică sa îmi dea o cartela.noua.

Sa nu mai aud de aplicație mobila sau ceva de genu ca nu sunt bune de nimic.