anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Să vorbesc cu un agent de vanzari

Albert22
Începător

Doresc să vorbesc cu un agent de vânzări să mă poată ajuta cu o problema! Se poate ?

 

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Albert,

Bine ai venit in comunitate!

Binenteles ca se poate. Va trebui sa suni la 300 (din Orange sau Orange Romania Communications) sau 0374 300 300 (din orice retea) si sa soliciti lucrul asta. Pentru acces la operator, poti folosi ramura 1-1-1-0 (indiferent de ce spune robotul).

Daca esti client Orange Romania (nu OROC), cred ca poti face lucrul asta si folosind chat-ul Djingo de aici. In cazul asta, pentru transfer la operator, trebuie doar sa scrii “transfer operator”.

Mult succes! Sa ne spui daca ai reusit.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Albert22: Bun venit în Comunitate. Dacă ne oferi câteva detalii despre problema ta (fără date personale) posibil să te ajute cineva din Comunitate. Așadar te așteptăm cu o descriere mai amănunțită cu detalii pe care le consideri relevante pentru problema ta și vedem dacă există o soluție care să o rezolve. Numai bine. 

As dori sa portezi un număr de a abonament a soției mele ! Și dacă se poate face online!

La orange nu se poate porta nimic online, nu au auzit de digitalizare. La digi m-am portat online de la Vodafone, fara ca macar sa fiu purtat la 100 de departamente. Rusine Orange!

@paulradumacarie: La Orange, dacă dorești varianta de portare digitală (online) poți alege YOXO și beneficiezi de portare online. 

@Albert22: Pentru portare va fi necesară prezența într-un Orange Shop. Mai multe detalii regăsești aici. Succes.