la 23-02-2025 02:57 PM - editat ultima oară la 28-02-2025 09:13 AM de DanielaH
Buna ziua! Incerc sa trimit un SMS catre un nr. de Belgia de pe un iPhone 13 si nu reusesc.
I-am pus si pe parintii mei (care au si ei abonamente la orange - unul cu iOS si unul cu Android) sa trimita SMS catre numarul respectiv si nici lor nu le merge. Am incercat cu 0032 si cu +32. De pe reteaua DIGI am reusit sa trimit SMS dar trebuie trimis neaparat de pe nr. meu de telefon.
Am luat legatura cu doi consultanti orange care spun ca din partea lor nu exista nicio restrictie. Dar avand in vedere ca nu se poate trimite doar de pe telefoane cu abonament orange, tind sa cred ca problema e de la ei.
Aveti idee cum pot rezolva problema asta?
23-02-2025 03:31 PM - editat 23-02-2025 03:34 PM
Hmmm….interesant. Deci si cu numere diferite face la fel?
Serviciul de Apeluri Internationale (aka International) este activat?
Daca nu, incearca sa-l activezi (e gratuit) si incearca din nou.
La Prepay, el vine deja activat, si (culmea) nu se poate dezactiva. La abonament, vine dezactivat (ceea ce ar putea explica problema ta) si se activeaza la cerere.
Ai aici mai multe detalii.
Pentru Tehnic….e mai complicat, pentru ca trebuie facuta efectiv sesizare tot prin mijloacele de contact uzuale.
Dar tind sa cred ca in cazul tau, nu e activat serviciul. Lucru pe care il poti face singur, direct de la *100#, sau din My Orange.
la 22-01-2026 10:53 AM
Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și feedback și te mai așteptăm în Comunitate.
O zi frumoasă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor