anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot primi apeluri

CatalinN
Junior
Am un abonament smart15. De ieri NU mai pot fi apelat de nicio persoana. Cine incearca sa ma apeleze este informat ca “nr. este incorect”. Mentionez ca eu POT efectua apeluri, pot trimite mesaje text si pot primi mesaje text, cat si notificari din aplicatii. Cei de la magazinul orange mi-au schimbat azi cartela dar situatia persista, am incercat cartela si in alt telefon situatia e aceeasi!! De ieri vorbesc intr-una la serviciul clienti orange, unde incompetenta depaseste orice masura!! Sa nu mai vorbesc de incompetenta angazatilor din magazine! E de speriat!!!! Nimeni nu stie nimic si nu face nimic, de mai bine de 24h astept sa rezolve cineva problema, dar ei nu au habar cum.. Platesc un abonament pentru ce??? Serviciile nu functioneaza dar facturile trebuie sa le platim. Orange Romania este o dezamagire, o rusine si o adunatura de incompetenta.
21 Răspunsuri 21

catalin_tanase
Explorator
@CatalinN, folosești cumva VoLTE sau VoWiFi? Mă gândesc că e posibil să fie de aici. Am mai auzit de cazuri asemănătoare cu al tău, rezolvate prin dezactivarea acestor servicii

CatalinN
Junior
catalin.tanase nu folosesc. Azi e a treia zi..... PROBLEMA PERSISTA!!!! Nu e posibil asa ceva! Orange Romania, o MAAAREEEEE DEZAMAGIRE din partea mea! Nu e posibil sa stau de 3 zile sa nu pot sa primesc apeluri si “ domnii de la tehnic si de le serviciul clienti” sa nu gaseasca nici o rezolvare. Este aberant! Deabea astept in cursul zilei de astazi sa fac reclamatie la OPC!

catalin_tanase
Explorator
Ai incercat să pui SIM-ul în alt telefon?

CatalinN
Junior
Am incercat toate variantele. Si sa pun cartela in alt telefon( la fel spune ca numarul pe care il apelezi este incorect) si sa dau restart la setari si la retea. Tot ce se putea. Toata vina nu este de la mine, clar, este vina companiei Orange in totalitate! Nu stiu de ce nu recunosc treaba asta si nu stiu de ce nu sunt capabili sa indrepte situatia si sa imi mearga telefonul in mod normal! Sa nu gaseasca nimeni rezolvare de 3 zileeeee!!!!! Asta inseamna sa fii si incompetent si nepriceput la un loc (cu scuzele de rigoare) !

DanielaH
Moderator
@CatalinN, s-a rezolvat problema cu apelurile? E totul OK acum? Te așteptăm să revii cu vești bune.

CatalinN
Junior
Vad ce de vreo ora merge! Sper sa o tina asa!

Balintianus
Junior

Salut cum.ai rezolvat problema până la urmă am aceasi problema