anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Minute fidelizare disparute

Cmd
Începător
Buna,
Am si eu un abonament de 20 de ani
Pana luna trecuta am primit 70 min de fidelizare ( timp de vreo 2 ani)
Luna aceasta au disparut si se pare ca nimeni de la serviciul clienti nu stie de ce.
Unul a spus ca nu se mai dau.
Altul ca ar fi totusi dar nu se mai vad in aplicatia my orange
Altul ca sunt dar doar 35
Altul ca nu mai beneficiez de nimic pt ca a expirat perioada contractuala
Altul ca nu mai exista abonamentul acesta
Am sunat de mai multe ori si de fiecare data alt raspuns
A mai patit cineva sa ii fie retrase bonusurile de vechime?
25 Răspunsuri 25

tomaciprian
Cunoscător
Cred ca cea mai plauzibila varianta dintre toate acestea este cea cu expirarea perioadei contractuale,iar acele minute fiind oferite ca un bonus. Mai exista sau nu perioada contractuala pe acel abonament?

teacher_
#StarMember
Salut! Și eu sunt de părere că acele minute fac parte din fosta oferta, chiar tu ai precizat că le primești de acum 2 ani aproximativ. In acea perioada (adică acum 2 ani), era posibilă acordarea unor bonusuri in minute, la încheierea abonamentelor pt 24 de luni, dar care din păcate nu se mai acorda în cadrul noilor oferte.

Jay
Campion certificat
@Cmd, daca le primeai de vreo 2 ani, probabil de la ultima prelungire de abonament, nu aveau cum sa fie de vechime, mai degrabă un bonus, cum a spus și @tomaciprian.. În documentul de la prelungirea anterioara, ar trebui sa găsești mai multe informații despre aceste minute.. deci, trebuie sa discuți/negociezi ce tip de abonament ti se poate oferi, în funcție de grila de abonamentele dar și de ce resurse ai nevoie.. Un alt motiv de pierdere a unor bonusuri este când un abonament face parte dintr-un grup de familie și grupul nu mai este de actualitate.. Ce scrie în documentul de prelungire anterior despre minute?

Cmd
Începător
Perioada contractuala a expirat demult. Nu am facut modificari la contract. Am fost contactat acum cativa ani (2 cred) de cineva de la orange care m-a intrebat daca vreau un contract mai mare, cu mai mult net si minute. Am refuzat. Apoi a spus ca la vechimea asta poate sa imi dea minute de fidelizare. Nu am intrebat daca au o perioada anume sau ceva. Oricum acum nu stie nimeni sa imi spuna ce s-a intamplat. Doar ca nu mai sunt, sau mai sunt dar nu se stie cate, sau nu mai am vechime

mihai_13
Maestru
ce valoare are abonamentul tau ? 70 minute fidelizare mi se pare un nimic acum cand toate abonamentele au minute nelimitate in retea sau in afara retelei anticipez raspunsul si cred ca este un abonament de "tip vechi" si expirat , cred ca este timpul sa suni la Orange sau sa aplici chiar tu in my orange si sa treci la un abonament de "tip nou"

Jay
Campion certificat
Vechimea nu are cum sa dispară, dacă timp de 20 de ani ai plătit lunar un abonament la Orange.. Chiar daca nu ai modificat tu abonamentul, fidelizarea presupune obținerea unei resurse în aceiași bani, o reducere la prețul abonamentului, sau un telefon clasic (cu butoane) la preț redus (poate gratis în funcție de vechime și de valoarea abonamentului) cu condiția prelungirii pentru 24 de luni a abonamentului.. De obicei conversațiile acestea sunt înregistrate, insa, nu știu cât de rapid este accesul la ele sau cât timp se păstrează.. teoretic, este posibil sa fie păstrate atat timp cat au efect.. n-as ști sa spun dacă Orange mai are sau nu convorbirea cu tine.. Dacă după cele 24 de luni, nu se discuta/renegociază, sau, nu scoate Orange abonamentele complet din grila, contractul continua în forma standard, cum a fost încheiat.. Probabil abonamentul tau are valoare foarte mica, ~ 3€, și atunci fidelizarea (prelungirea pentru 24 de luni) s-a făcut prin acordarea unor minute.. La ultima prelungire de abonament pe care am facut-o, discutie telefonica la fidelizare, am primit, pentru 24 de luni, 20% reducere la pretul abonamentelor.. si tu poți discuta, sa vezi, fara modificarea valorii abonamentului ce resurse poti obține pentru 24 de luni, sau ce alternativa exista..

Vio73
#StarMember
Salutare! Bonusul de vechime este exprimat de mai mulți ani în mb/ gb de internet. Actualizează-ți abonamentul și nu vei mai avea nevoie de acel bonus, pentru că vei avea minute nelimitate în rețea și naționale! Succes!

FaraUnID
Campion certificat
@Cmd Verifica cea mai recenta factura! Daca i un abonament mai vechi, iesit din oferta comerciala, este posibil ca abonamentul tau sa fi fost repozitionat in mod automat la un abonament actual. Sunt extrem de multi abonati care au muscat-o. Acele minute de care vorbesti tu, posibil sa fi fost un beneficiu acordat la cea mai recenta fidelizare, beneficiu acordat timp de 24 de luni (adica perioada minima contractuala). Cum s-a mentionat deja, beneficiul actual pentru vechime in retea, de ceva timp, se traduce prin bonus de internet. Mai exact cate 512 MB pentru fiecare an vechime.

Cmd
Începător
Multumesc pt raspunsuri. Intradevar abonamentul acesta nu mai exista iar minutele se poate sa fi fost un bonus pt 24 luni. Daca imi aduc bine aminte a spus ceva de genul : primiti 70 min dar orice modificare inseama si o prelungire a contractului. A uitat sa imi spuna ca oferta nu e permanenta. Deci, solutia ar fi un abonament mai mare sau portarea. O zi faina tuturor!

RafaHelper
#StarMember
@Cmd ce abonament ai in momentul de fata, cat plătești si ce primești? Ai consultat noua oferta de abonamente? Exista șansa sa primești un abonament personalizat daca faci o solicitare pentru o noua oferta.

FaraUnID
Campion certificat
@Cmd Daca abonamentul tau este iesit din perioada minima contractuala nu esti obligat sa accepti un abonament cu o valoare mai mare, din motive cat se poate de evidente. Nu stiu cat platesti tu in momentul de fata pentru actualul tau abonament si nici ce resurse ai incluse. De dragul discutiei poti solicita departamentului de retentie abonamentul FUN 6 cu roaming inclus si care ofera: - nelimitat minute + sms-uri in reteaua Orange; - nelimitat minute + sms-uri nationale si in roaming in SEE; - 100 minute internationale catre retelele fixe si mobile din Uniunea Europeana, SUA si Canada, cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si a numerelor cu prefixele afisate la www.orange.ro/servicii/prefixeabonamente; - 6 GB trafic de internet national si in roaming SEE; - 10 GB spatiu de stocare in Orange Cloud; - 3.36 GB limita de consum in roaming SEE; - Orange Antivirus; gratuit acces la 26 canale TV in Orange TV Go; - Net inclus pentru Retele Sociale& Chat; La o prelungire pentru 24 de luni, resursele minute internationale si internet se pot dubla! Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Cmd
Începător
momentan am un abonament de 3 euro cu 35 min si 10 GB internet. Pana acu a fost Ok pt ca folosesc cam 50-60 min lunar si internet 1-2GB. (sunt plecat mult din tara si il folosesc doar 3-4 luni pe an)

RafaHelper
#StarMember
@cmd, mulțumesc pentru răspunsuri! Înțeleg de ce vrei sa ramai la acest abonament pentru ca are o valoare foarte mica. Te-ai gândit deja la o opțiune de abonament sau daca vrei sa te portezi? Ai putea citii despre yoxo, e un abonament digital de la Orange iar cu 19 lei primești nelimitat minute si sms-uri național si 20 GB pentru internet. Mai multe detalii aici: https://www.yoxo.ro/ Poti cauta informații si in comunitate despre yoxo.

FaraUnID
Campion certificat
@Cmd Daca vorbim despre un abonament pe care sa-l utilizezi 3 - 4 luni in decursul unui an, cred ca mai indicat ar fi sa te orientezi catre varianta prepay. Daca am inteles eu bine, in momentul de fata tu platesti 3 euro lunar x 12 luni = 36 euro anual pentru a avea acces la retea 4 luni in decursul unui an. Periooada in care nu utiliezi abonamentul acei 3 euro platiti in foecare luna sunt perduti. Ma rog, platesti doar sa ai un numar activ in retea 3 x 8 = 24 euro anual. Daca nu te interseaza roaming-ul, optiunea prepay de 5 euro este net superioara acelui abonament de 3 euro pe care il detii in momentul de fata. Reincarci lunar cate 5 euro credit, repet credit nu optiune (fiecare reincarcare adauga perioada de gratie) iar in momentul in care esti in tara activezi optiunea de voce de 5 euro credit. 5 euro lunar x 12 luni = 60 euro. Luam in calcul cele 4 luni de zile cat utilizezi telefonul in tara 5 x 4 = 20 euro. 60 - 20 = 40 euro care raman in contul prepay si care pot utilizati pentru diverse microplati prin SMS: parcare, taxa pod, rovinieta, donatii sau pentru activari ulterioare de optiuni prepay. UITA DE YOXO! Yoxo este o mizerie, prin pirsma faptului ca perioada de gratie este de 48 ore si mai are si probleme legate de gateway-ul de plata. Adica nu poti avea nicio garantie legata de utilizarea lui. Yoxa se vrea a fi un produs 100% online, iar in momentul in care apar probleme toti consultantii aplica metoda capului in nisip si sunt sanse destul de mari sa te trezesti si cu banii luati si cu abonamentul suspendat. Sunt N exemple aici, in comunitate, exemple in care foarte multe persoane au semnalat faptul ca nu pot plati abonamentul desi au bani in cont sau desi suma a fost retrasa din cont abonamentul a fost suspendat pentru neplata. Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție