anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere abonament

Opreannionela31
Vizitator

Hey! 
Am făcut și eu o cerere de închidere a unor numere de 3 luni, încă nu mi s-au închis numerele respective. Sunt abonamente fără taxă de închidere și nu înțeleg de ce nu se închid! Sau de ce nu pot discuta cu cineva de la orange ! Am discutat acum 4 săptămâni cu o doamnă de la orange, care mi-a spus ca îmi va reduce câțiva euro la factura, iar când mi-a veni confirmarea pe telefon, am văzut ca în actul adițional îmi trecuse și o perioadă de minim 24 de luni . De ce nu se pot rezolva lucrurile într-un mod corect și eficient ?! Mâine fac sesizare la protecția consumatorului ! 

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

In momentul de fata cele 3 numere sunt in perioada minima contractuala sau nu?

Odată ce ai depus cererea de reziliere, nu ar fi trebuit să mai accepți acea ofertă. După depunerea cererii de reziliere, ești contactată de un operator care încearcă să te convingă să rămâi la Orange, oferindu-ți o ofertă ce prelungește perioada contractuală cu 24 de luni.
Este foarte posibil ca toate numerele să fi fost prelungite prin acea ofertă. Verifică perioada contractuală pentru fiecare număr în parte.
Atunci când semnezi un contract online, ai dreptul ca, în primele 14 zile, să poți renunța la acesta fără penalităț si sa revii la situatia anterioara. Ar trebui sa contactezi prin chat orange si sa vezi exact ce sa intamplat cu acele numere (cel mai probabil cerera a fost anulata). Cererea de reziliere trebuia procesata de mult in maxim 30 de zile. Poti verifica durata contractuala si accesand aplicatia my orange.

Am făcut cerere, am solicitat să fiu contactată de un operator, am sunat la ei, “momentan toți operatorii noștri sunt angajați în altă convorbire, te rugăm să aștepți și mi se închide telefonul după aceea . Am dat refuzare când am primit primul mesaj de la orange să semnez actul adițional ( la 2 ore după discuția cu operatoarea ). Nu înțeleg de ce doamne iartă-mă își bat joc de clienți ! 

incearca sa ei legatura prin chatul din aplicatia my orange (my orange app - altele - contact si feedback - scrie-ne). Ceri transferul catre un operator uman (scrii transfer si trimiti x2). Odata transferata poti decrie problema intampinata si in functie de solicitarile existente ti se va raspunde.

7985.jpg

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai depus cerere de reziliere și apoi ai acceptat vreo reducere, bineînțeles că acel contract s-a reprelungit și asta este situația. Întotdeauna se întâmplă ca cei de la Ofertări să vină cu ceva în plus, iar dacă accepți, îți asumi răspunderea.

Cam așa stau lucrurile!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.