la 22-03-2025 01:28 PM
Salut mi am deschis un abonament in ianuarie 2024 si expira in 2026 , abonamentul e de 10 euro si as vrea sa il inchid , precizez ca n am scos nici un telefon sau altceva , trebuie sa platesc ceva taxa de reziliere?
la 22-03-2025 01:50 PM
Salut,
Dacă dorești să reziliezi un abonament Orange înainte de expirarea perioadei contractuale și nu ai beneficiat de subvenții sau reduceri la achiziționarea unui telefon sau la plata abonamentului, nu ar trebui să plătești taxe de reziliere.
Totuși, este important să consulți contractul tău pentru a verifica daca ai beneficiat de anumite reduceri.
Îți recomand ca înainte de a face pasul sa contactezi serviciul clienți Orange pentru a obține informații exacte despre situația ta
la 22-03-2025 01:55 PM
Salutare!
În funcție de reducerile avute, poți plăti ceva. Doar ei pot să te ajute cu toate detaliile. Trebuie să depui cerere de reziliere din secțiunea Contact . Vei primi automat număr de înregistrare pe email și ulterior te vor contacta ei cu toate detaliile.
Baftă !
la 22-03-2025 07:20 PM
Salut! Dacă ai avut reduceri la abonament în primele 2/3 luni de la achiziție, de exemplu 50% reducere la abonament, vei plăti cv reducerilor primite. În cazul în care nu ai beneficiat de nicio bonificație din partea ORO nu vei plăti nimic.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor