la 27-10-2022 03:37 PM - editat ultima oară la 27-10-2022 03:39 PM de DanielaH
Salutare tuturor!
Tocmai ce am aflat de majorarea tarifelor pentru abonamentele de telefonie Orange, cu 1€, și mă gândeam că am posibilitatea de a renunța la abonamentul actual (8€).
Însă, astăzi, am găsit o ofertă (bună pentru mine), pentru achiziționarea unui nou telefon, cu posibilitatea platii instant, însă cu prelungirea abonamentului pe 24 luni.
Dacă în urma acestei achiziționări, aș renunța totuși la abonamentul existent pe motiv că s-a majorat tariful abonamentului cu 1€, ce plăți penalizatoare aș fi nevoit să plătesc? Sau, se poate să închid abonamentul pe motivul de mai sus, dar fără să mai plătesc vreo penalizare?
Vă mulțumesc!
la 27-10-2022 05:09 PM
Valentin, bun venit in Comunitate!!!
Tu poți rezilia oricând contractul și nu se mai plătesc penalizări, chiar daca mai ești în perioada contractuală. Ți se poate cere diferența de preț pt abonament sau telefon, daca le-ai luat la ofertă și ai obținut niște reduceri.
Dar dacă vrei să cumperi un telefon de la Orange, de ce sa reziliezi contractul și să faci un alt abonament, de ce nu-l prelungești pe cel actual?
la 07-11-2022 11:29 AM
Buna Răzvan. Nu-ți mai lasă același tarif, cel puțin nu la toate abonamentele. Toti operatorii citesc exact mesajul primit pe factura, probabil că o reîmprospătare a celor deja citite.😁
Eu am sunat de mai multe ori și unii n-au vrut să-mi păstreze același tarif la abonamente și preferau să mă trec pe cartela sau sa ma portez. Până la urmă, având 2 abonamente, un operator mi-a păstrat un abonament fara majorare și la unu mi-a dat 20 Gb. 😐
Mamei mele cu 3 abonamente, ii anulase doar o majorare și la celelalte 2 nr ii dădea 20 Gb. Unul din abonamente era de 3 euro, fiind al tatălui pe care-l tine mai mult ca să primească apeluri. Inițial acceptase aceasta oferta, dar gandindu-ne mai bine am hotărât să le reziliem. Și fie va reîncarcă lunar doar 2 nr și pe al tatălui ocazional, fie le va porta la RDS.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor